10 lieliski veidi, kā cilvēki reaģēja, uzzinot, ka otrā pusīte viņus krāpj: #7 – izcili!

axa

Nekas nesabojā attiecības tik ļoti kā neuzticība. Daudzi cilvēki savstarpēju uzticību un atdošanos tikai vienam otram un nevienam citam vērtē kā pašu galveno kritēriju, lai attiecības vispār varētu pastāvēt. 

Kas gan var būt sliktāk nekā uzzināt, ka tava mīļotā otrā pusīte, kurai pats esi bijis uzticīgs gan domās, gan darbos, tevi krāpj?

Ļoti daudzus šāds atklājums salauž. Taču šie 10 cilvēki nesāka raudāt un pārdzīvot, uzzinot, ka otrā pusīte krāpjas. Viņi rīkojās daudz gudrāk un prata panākt, ka otrs to pēc tam rūgti nožēlo.

Piedāvājam jums īsus 10 cilvēku stāstus par to, kā viņi rīkojušies un ko teikuši otrajai pusītei šajā skaudrajā situācijā.

Lasi vēl: Viņš krāpa sievu, bet pēc aiziešanas no mājām sieva īsteno burvīgu atriebības plānu – izcili!

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Rihards</cite>

    Gadās, ka domas aizskrien pa priekšu ķermenim? Šis palīdzēs tavam instrumentam tikt līdzi tavām fantāzijām: https://goo.gl/RYzjKj

  • <cite class="fn">Mārtiņš</cite>

    Viss tāpat grozas ap naudu. Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies: https://goo.gl/R6VdrB sagaidi izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment