10 lieliski veidi, kā cilvēki reaģēja, uzzinot, ka otrā pusīte viņus krāpj: #7 – izcili!

1. Kad mans bijušais mani krāpa ar manu dvīņumāsu, es aizsūtīju viņam rozi un vēstuli, kurā bija rakstīts: “Kad šī roze novītīs, man būs pilnīgi vienalga par tevi.” Roze jau bija novītusi.

2. Es atstāju viņam balss ziņu ar tekstu: “Heiiii, es zinu, ka šobrīd esi kopā ar meiteni, tāpēc pasaki viņai, ka es teicu čau! Vēl dari viņai zināmu, ka tev vairs nav jāslapstās, jo tu tagad esi brīīīvs! Izsargājies! Atā.”

3. Viņš aptvēra, ko bija zaudējis, brauca 2 stundas, lai satiktu mani, uzrakstīja mīlestības vēstuli. Mana reakcija bija vienkārši “nē”.

4. “Laikam jau cilvēki guļ atšķirīgi – es guļu uz vēdera, mana mamma guļ uz sāniem, un tu acīmredzot guli ar manu māsīcu. Starp citu, Kerija piedzima kā Kevins, izklaidējies!”

5. Es aizvedu viņu iepirkties, ļāvu viņai izvēlēties drēbes dažu simtu dolāru vērtībā. Tad pateicu, ka man jāaiziet uz tualeti. Viņa tikmēr jau bija aizgājusi pie kases un gaidīja. Es neatgriezos.

6. Es izlasīju īsziņas, ko viņam bija rakstījusi meitene, ar kuru viņš bija iepazinis internetā. Tajās bija rakstīts par satikšanās plāniem nedēļas nogalē, kamēr es būšu prom. Es viņu pamodināju, pārlejot viņa galvu ar ledusaukstu limonādi.

Lasi vēl: Viņš krāpa sievu, bet pēc aiziešanas no mājām sieva īsteno burvīgu atriebības plānu – izcili!

7. Es aizvedu viņu uztaistīt mums abiem tetovējumus ar mūsu vārdiem. Viņš gāja pirmais. Kad viņa tetovējums bija gatavs, es devos prom.

8. Es sāku tikties ar viņa vecāko brāli.

9. “Nē, mēs nevaram mēģināt būt atkal kopā. Man ir draudzene. Tikai daži mēneši kopā ar viņu izdzēsa 13 gadus kopā ar tevi.”

10. Viņš aizbrauca prom uz nedēļu. Kad viņš atgriezās, viņa lietas bija iznestas pagalmā un slēdzenes nomainītas.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Rihards</cite>

    Gadās, ka domas aizskrien pa priekšu ķermenim? Šis palīdzēs tavam instrumentam tikt līdzi tavām fantāzijām: https://goo.gl/RYzjKj

  • <cite class="fn">Mārtiņš</cite>

    Viss tāpat grozas ap naudu. Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies: https://goo.gl/R6VdrB sagaidi izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment