10 mēnešus vecu bērnu neļauj ievest picērijā- tam bija šausmīgs iemesls!

nicola_pizza

Ja jums ir bērns ar invaliditāti, ir jāpārvar daudzi šķēršļi. Viens no šiem šķēršļiem, kas vecākiem nemaz nebūtu jāpārvar, ir jaukas maltītes ieturēšana kopā ar saviem tuviniekiem.

Diemžēl kādas ģimenes brīvdienās pat neizdevās izdarīt to.

Mets Brauns un viņa līgava Hanna Rīza devās uz ēstuvi Nicola Pizza kopā ar savu meitu un desmit mēnešus veco dēlu Koltonu. Viņu dēls piedzima ar ģenētisku defektu – muskuļu atrofiju, kas padara viņa muskuļus nekam nederīgus. Šī iemesla dēļ Koltonam jāatrodas guļus stāvoklī speciāli paredzētos ratiņos, kas ļauj viņam elpot un saglabā pieslēgtu viņam nepieciešamo medicīnisko aprīkojumu.

Kad ģimene izlēma doties uz šo ēstuvi, viņi priecājās par pirmo kopīgo iespēju pusdienot ārpus mājas, kopš Koltonam tika diagnosticēta slimība. Viņu sajūsmu ātri vien pārtrauca viesmīles teiktais – viņi nevar ēstuvē ievest savu dēlu.

Iemesls, kāpēc viņus neielaida restorānā ir vienkārši neiedomājams– galu galā, ir taču 21. gadsimts, nevis viduslaiki! 

Tēvs stāsta: „Mūsu ģimene tika pazemota un apkaunota visu priekšā, jo viesmīle nebija pietiekoši apmācīta un kompetenta.”

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu iemeslu, kāpēc viņus neielaida restorānā:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Vārds</cite>

    Vienā lapā nesagāja ?

  • <cite class="fn">Griecha</cite>

    Virsrakstā bērnam 10 mēneši, rakstā jau tikai 6…

  • <cite class="fn">XXX</cite>

    Nesaprotu, vispirms ir aizliegts novietot ejā ratus/ratiņkrēslus dēļ ugunsdrošības, bet tad tomēr tai ģimenei bija jābūt izņēmumam?

  • <cite class="fn">Ha ha</cite>

    Es gan teiktu, ka jautājums šeit ir drīzāk nevis par restorānu, bet par vecāku atbildību… Nedomāju, ka restorāns ir vieta, uz kurieni jāvelk līdzi 10 mēnešus vecu zīdaini pat bez veselības traucējumiem, kur nu vēl smagi slimu… Tas zīdainis tā pat neēdīs restorāna ēdienu, tad kāpēc viņu par katru cenu ir tajā restorānā jāiestūķē, pat ja pastāv noteikumi, ka ar ratiņiem nedrīkst iebraukt??? Kāpēc kādi iedomājas, ka uz viņiem noteikumi neattiecas, un viņiem obligāti jābūt izņēmumam? Un ko pēc dažiem gadiem, ja bērns būs guļošs – ar visu gultu sprauksies iekšā restorānā? Es domāju, ka cilvēkiem ir ar saprātu jāizvērtē situāciju un nav citiem jāuzspiež savas kaprīzes.

Leave a Comment