10 stila tendences, kas vīrietim jāzina šovasar

handsome man

Ieskatīties šīs vasaras vīriešu apģērba modes tendencēs un atlasīt 10 aktuālākās, lūdzām kompānijas BG Suits pārstāvim Guntaram Gribustam.

“Katram vīrietim skapī ir jābūt vismaz diviem uzvalkiem. Skatoties uz saviem klientiem, mēs redzam, cik veiksmīgi uzvalks spēj atklāt valkātāja personību. Šīs vasaras tendences ir ļoti labvēlīgas tam, lai vīrietis savu individualitāti izceltu smalkā un elegantā veidā”, uzsver G. Gribusts.

1. Vasara pelēkās noskaņās

Parasti siltajos mēnešos mēs novērojam krāsu eksplozijas, bet 2016. gada vasara ir savādāka. Dizaineri izvēlējušies vienprātīgi pieņemt lēmumu, norādot pelēko toni kā galveno krāsu paletē. Protams, tā ir krāsa, kuru var atrast gandrīz katra vīrieša garderobē. Taču šoreiz uzsvars ir uz to, kā šo krāsu kombinēt. Kopā nēsāti pelēkie toņi un nokrāsas radīs gan eleganta vīrieša tēlu, gan arī liecinās par orientēšanos modē.

2. Nebaidies no zaļās krāsas

Otra krāsa, kas vīriešu apģērba tendencēs nākusi ar īpašu uzplaukumu, ir zaļā. Šovasar var novērot kā zaļā krāsa sadalās dažādos toņos un sajaucas atkal kopā, izveidojot interesantu krāsu gammu. Šī krāsa, kas labi iederas vējjaku un aksesuāru izvēlē, arvien populārāka kļūst uzvalku cienītāju izvēlē. Tiem, kuri ar zaļo krāsu satiekas pirmo reizi, vēlams toņus jaukt tikai aksesuāru līmenī, piem. zaļš lakatiņš uzvalka žaketes kabatā.

19

3. Rūtaini kabatlakatiņi – uzvalka īpašā odziņa

Vīrietis, kurš savu uzvalku papildina ar rūtainu kabatlakatiņu, zina, kā iedvest savam tēlam īpašu eleganci. Nekas neliek tā atdzīvoties izskatam, kā košs krāsu salikums jūsu kabatlakatiņa rūtīs. Taču dienās, kad stilu negribas zaudēt, tomēr arī izcelties nav vēlmes, jāizvēlas kabatlakatiņi ar perpendikulārām līnijām.

FB-posts-303

4. Izvēlēties pareizu toni zilās krāsas gammā

Lielākajam vairumam vīriešu, garderobē dominē apģērbi zilajos toņos. Klasiskā tumši zilā vienmēr būs aktuāla, neatkarīgi no sezonas. Gaiši zilo toni var izvēlēties robežās līdz tēraudpelēkajam, bet jāielāgo, lai tas neizskatās pārāk vienmuļi. Gaišas ādas īpašniekiem ir ieteicams nēsāt tumšāku zilpelēko toni, jo par gaišu izvēlēts zilais, pazudinās vēlamo kopskatu. Savukārt, tumsnējākiem vai saulē iedegušiem kungiem atļauts izvēlēties jebkuru toņu uzvalkus.

1

5. Ikdienišķais draugos ar formālo

Ikdienišķā apģērba apvienošana ar formālo ir tēma, kuru apspriež jau vairākas sezonas. 2016.gada vasaras modes skatēs bagātīgi bija novērojama klasisko uzvalku miksēšana ar neformālā stila apģērba detaļām – T-krekliem un džemperiem. Šī tendence ir vērtība, kura nemaz nevēlas pazust un aktuāla būs arī rudenī.

6. Mokasīni un kedas – aktuāls papildinājums klasiskai garderobei

Kopš augstās modes zīmoli sākuši izmantot kedu un mokasīnu valkāšanu apvienojumā ar dažāda piegriezuma un auduma tipa uzvalkiem, mūsdienu vīrietim vairs nav jābaidās eksperimentēt. Stila ikonas Kanye Wests un Marks Ronsons šo stilu padarījuši vēl pieņemamāku, izvēloties spilgtu vai tieši pretēji, bēšu toņu uzvalku, kombinējot ar augstajām kedām vai mokasīniem.

man suit sneakers pinterestfoto no www.pinterest.com

7. Kubiešu tipa apkaklīte

Šīs vasaras modes kliedziens būs īsts baudījums tiem, kuriem ir apnikuši klasiskā piegriezuma krekli, jo mūsdienu dizaineri, jau atkal, piedāvā jaunus izaicinājumus modes pasaulē. Šoreiz tā ir “kubiešu apkaklīte”, kurā atspoguļojas 50. gadu šarms un elegance. Tā ir atvērta tipa, gandrīz nolocīta apkaklīte. Visbiežāk sastopama īspiedurkņu kreklu dizainā. Lai šī stila krekliem piešķirtu to īpašo eleganci, prātīgāk būtu tos izvēlēties vienā krāsā.

CUBAN COLLAR WHITE_WWW.LYST.COMfoto no www.lyst.com

8. Bikses ar platām starām

Arvien biežāk novērots, ka vīriešu apģērbos notiek atsevišķu detaļu paplatināšana. Šosezon tas ir noticis ar biksēm. Tiek atzīts, ka tam ir tīri praktisks pielietojums, jo dizaineri rūpējās, lai bikses nodrošinātu pietiekamu karstuma izolāciju pat vissvelmainākajās vasaras dienās.

9. Pāri robežām

Šīs vasaras vīriešu stila tendences aicina aizmirst par ģeogrāfiskām robežām. Atļauts ir viss – gan tvīda žakete ar klasiskā piegriezuma biksēm un kedām, gan rūtis kopā ar līnijām, gan pidžamas stila bikses ar botēm, gan safari ar īpaši izceltiem spilgtiem aksesuāriem. Zemūdenes dzeltenā, Ferrari sarkanā, mežu zaļā un okeāna zilā ir tikai dažas no krāsām, kuras jāiekļauj aksesuāru izvēlē, lai ikdienas uzvalku pārvērstu par īstu mākslas darbu. Tieši tāpat ieteicams ir žaketes un šortu salikums – ideāls variants vasarā, lai izbaudītu saules siltumu, nezaudējot elegantu un koptu tēlu.

1

10. Rūtis, līnijas un punktoti audumi

Vasara ir tas laiks, lai ar apģērbu uzdrošinātos atklāt savu gaumi un personību. Lai arī klasisko krāsu uzvalki ir nesatricināma vērtība, šovasar droši var izvēlēties uzvalkus no audumiem ar interesantu rūtiņu, punktu vai līniju ornamentiem visdažādākajās nokrāsās.

“Vēlos vēl tikai piebilst, ka izvēloties vienu vai vairākas tendences, galvenais, ko ir svarīgi ņemt vērā, lai tiktu akcentēts valkātāja “es”. Es esmu arī gandarīts par sezonas aktuālākajiem toņiem un varu apstiprināt, ka daži no mūsu klientiem šādos uzvalkos šovasar būs redzami Rīgas ielās. Mani pašu iepriecina aktualitāte, kas ļauj klasisko uzvalka stilu padarīt interesantu un vēl nebijušu”, papildina kompānijas BG Suits pārstāvis G. Gribusts.

Vīrišķīgu, koptu un mūsdienīgu vīrieti raksturo perfekti pašūts uzvalks. BG Suits piedāvā augstas kvalitātes, pēc klienta ķermeņa izmēriem un vēlamā dizaina šūtus uzvalkus, kreklus un mēteļus. Apģērbs tiek šūts tikai no dabīga materiāla (vilna, zīds, kašmirs) audumiem, ar iespēju izvēlēties no 1072 dažādiem paraugiem. Arī oderei pieejami vairāk nekā 100 dabiskā zīda audumi. Katrā uzvalkā tiek iešūti klienta iniciāļi, kā arī izgatavots individuāls pakaramais.
BG Suits drēbnieka vizītes organizē reizi divos mēnešos, lai noņemtu mērus jauniem klientiem.

Plašāka informācija par tuvāko plānoto drēbnieka vizīti Jūs varat atrast mājaslapā www.bgsuits.com vai facebook  profilā, vai zvanot pa tālruni 22888225.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    To apsēstību ar uzvalku un kedām nekad neesmu sapratis… Laikam neesmu moderns!

Leave a Comment