11 veidi, kā atbrīvot savu māju no kancerogēniem; #7 ir īpaši svarīgs, arī bērniem

LavendarHangingOnWall900-850x400-1-696x328

Mūsu mājvietai ir jābūt kā oāzei dzīves tuksnesī, kur mums nekas nedraud un esam drošībā, kā arī mājās tiek veicināta mūsu garīgā un fiziskā veselība.

Taču, ja Jūs nemitīgi tīrāt savu māju ar agresīvām ķīmiskām vielām, mazgājaties ar antibakteriālām ziepēm un naktī guļat, ieskauti sintētikā, Jūsu māja var nemaz nebūt tik droša.
Sliktā ziņa ir tāda, ka mēs paši, nemaz neapzinoties, piesārņojam savu mājvietu ar kancerogēnām vielām. Labā ziņa ir tāda, ka mēs varam to visu mainīt!
Lūk, pāris veidi, kā samazināt kancerogēnus mūsu dzīvesvietā:
1. Mazgāšanas līdzekļus taisiet paši
Veikalā nopērkamie mazgāšanas līdzekļi ir viens liels toksīnu avots, kas indē Jūsu organismu un gaisu, kuru ieelpojat, jo tie nonāk uz ādas un iesūcas tajā.
Lai mājas tīrīšana kļūtu veselībai draudzīgāka, varat mazgāšanas līdzekļus taisīt paši, piemēram, no citrona sulas, dzeramās sodas, tējas koka eļļas un etiķa. Pameklējiet dažādas receptes internetā!
2. Turieties pa gabalu no toksiskām zobu pastām
Liela daļa zobu pastu un mutes skalojamo līdzekļu, kuros ir ļoti daudz fluora, mākslīgo aromatizētāju un piedevu, kas var nelabvēlīgi ietekmēt mūsu organismu. Ieteicams pāriet uz daudz dabīgākām zobu pastām vai pat pagatavot tādu pašam. Lūk, vienkārša, bet ļoti laba recepte: 240 ml ūdens (vēlams filtrēts vai avota, bez fluora) pievienot tējkaroti sodas un 4 – 6pilienus dabiskās piparmētru eļļas.

Lai uzzinātu arī pārējos, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment