12. decembra dienas horoskops – kā tu, tā tev!

1

Šodien būs daudz neparastu notikumu, kas liks apšaubīt, vai atrodies uz pareizā ceļa. Tomēr būs negaidīti pārsteigumi no cilvēkiem, kuri tādus parasti nesagādā.

2

Nebūs dūmu bez uguns. Necepies par lietām, kas tik un tā nav maināmas. Šodien pagātnē nerakņājies, nav nekādas jēgas lieki iespringt.

3

Neuztraucies pirms laika. Viss izvērtīsies daudz citādāk, nekā domāji, tādēļ plānu nav vajadzības pārāk strikti ievērot.

4

Labas sajūtas garantētas. Šodien pievilksi pareizos cilvēkus. Nekoncentrējies uz negatīvo, jo tad labās lietas nāks kā plūdi.

5

Nelietīgi cilvēki būs kā apsēduši tevi. Izvairies no manipulatoriem, būs jācenšas tādi pamanīt, citādāk var tikt sagrauts tas, ko jau esi izdarījis.

6

Nerakņājies citu personiskajās darīšanās, šodien jādomā par sevi. Gaidāmi pārsteigumi no ģimenes puses – tie uzlabos attiecības.

7

Nevajag sevi tā salīdzināt ar citiem – kļūs vieglāk dzīvot. Jo vairāk darba šodien ieguldīsi, jo atvieglotāks sāksi justies.

Lasi vēl: 10 lietas, ko tev NEKAD nevajadzētu darīt ar savu suni – izlasi un iegaumē, ja gribi veselu mīluli

8

Nepārdomā to, ko biji jau ieplānojis. Lai gan liekas, ka viss pajuks, ar pietiekami lielu centību un attapību visam ir lemts izdoties.

9

Šodien pret straumi peldēt nevajag, būs pārāk daudz šķēršļu. Labāk ieturi mierīgu distanci no visa tā, kas rada stresu.

10

Kautrībai šodienā nebūs vietas. Ja gribēsi kaut ko sasniegt, pašam tas būs jāizdara, jāpastāv par sevi un savu viedokli

11

Būs vilšanās, bet nevajag to tik ļoti ņemt pie sirds. Pievērsies nopietnajām lietām, tās arī ļaus ieturēt grožos emocijas.

12

Apdomā labi to soli, ko grasies spert. Varbūt nav viss jāsasteidz, citādāk pārāk ātra rīcība var izraisīt pretējo vēlamajam efektam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment