12. oktobra dienas horoskops – ņem vadību savās rokās!

AUNS Šī diena būs diezgan produktīva. Varēsi novērsties no darba, atvilkt elpu. Vakarā ieteicams darīt ko jautru, bet tajā pašā laikā arī neaizrauties.

VĒRSIS Ņem vērā citu ieteikumus – pats sevi no malas neredzi, tādēļ ir vērts ieklausīties citos. Iespējama interesanta tikšanās.

DVĪŅI Nāksies samierināties ar to, ko pats esi sastrādājis – sveikā cauri netiksi. Sapratīsi, ka tas, ko esi sasniedzis, ir tālu no ideāla.

VĒZIS Rutīna tevi ietekmēs ļoti negatīvi, nevarēsi ciest, ka cilvēki tevi mācīs – viss liksies kaitinošs. Ir vērts piestrādāt pie dažādām nomierināšanās metodes.

LAUVA Pārāk daudz plātīties ar panākumiem nevajadzētu, jo kāds var noskausts. Diena spontāniem lēmumiem, kuriem līdzi paraut citus.

JAUNAVA Interesanti eksperimenti romantiskajā sfērā – tas tev jau sen bija vajadzīgs. Gribēsies skatīties pagātnē, bet pārāk gan neiedziļinies.

SVARI Gribēsies strīdēties – nevarēsi likties mierā. Tas, kas tev nepatiks, tas arī tiks uzsvērts, bet nevajag pārāk daudz citiem pārmest.

SKORPIONS Ja pieņemsi, ka cilvēki ir tādi, kādi viņi ir, būs vieglāk dzīvot. Nepaļaujies uz tev dotajiem solījumiem, tie netiks turēti.

STRĒLNIEKS Pārdrošība sniegs dažādu rezultātu, tādēļ padomā, vai tas tev ir vajadzīgs. Nepārdzīvo, ja neizdodas ar pirmo reizi – mēģini vēlreiz.

MEŽĀZIS Šodien vajadzēs, lai viss, kas ir apkārt, ir skaists. Sakārto apkārtējo vidi, lai arī beidzot galvā var ieviesties skaidrība.

ŪDENSVĪRS Padomā labi, pirms meties jaunās avantūrās. Tev būs daudz atbalstītāju, bet tas nenozīmē, ka tas ir pareizais lēmums.

ZIVIS Šodiena ir diena, kad gribēsies filozofēt un daudz domāt par dzīves vērtībām. Neapstājies pie pirmajām grūtībām, lai arī kā to gribēsies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment