14 neticamākie pāri: viņi saderinājās par spīti tam, ka visi, ieskaitot viņus pašus, domāja, ka tas nav iespējams!

2. Pims diviem gadiem mēs viens otram teicām, ka starp mums nebūs nekā vairāk par draudzību. Vakar viņš mani bildināja.

3. Starp mums valdīja tikai pavirša draudzība un seksuālas attiecības. Es nekad nedomāju, ka kādreiz būsim kopā. Tagad esam saderināti un gaidām mazuli.

4. Pirms trim gadiem man bija vienas nakts sakars ar mana brāļa labāko draugu. Šodien viņš mani bildināja.

5. Es biju viens no populārajiem puišiem. Pirms četriem gadiem es saderēju, ka uzaicināšu uz izlaiduma balli “lūzeru” meiteni. Es to darīju tāpēc, ka domāju – būs smieklīgi. Tonakt es satiku savu mūža mīlestību. Es viņu bildināju, un viņa teica “jā”. Mūsu kāzas būs nākamgad.

6. Ceturtajā klasē es noslaucīju savu puņķaino degunu kāda zēna kreklā. Šodien viņš mani bildināja.

7. Piecu gadu vecumā viņš man teica, ka mīl mani, un iedeva brokastu pārslu gredzentiņu. Kad mums bija 12, viņš mani uzaicināja uz randiņu ar plastmasas gredzenu. Šodien viņš mani bildināja – ar īstu gredzenu.

8. Pirms 16 gadiem, kad mums bija seši gadi, mēs nosvinējām rotaļu kāzas. Šodien mēs apprecējāmies pa īstam.

9. Pirms gada es netīšām uzskrēju svešiniekam, un viņš aplējās ar savu kafiju. Vakar viņš mani bildināja, un es piekritu.

10. Pirms diviem gadiem es piegāju pie sveša puiša un jautāju, vai viņš mani precēs. Viņš noskūpstīja mani. Pēc trīs dienām mēs precamies pa īstam. Taču šoreiz es biju tā, kas pieņēma bildinājumu.

Lasi vēl: Sievietes stāsts par attiecību intīmajām detaļām: “Es satiekos tikai ar stipri jaunākiem vīriešiem. Lūk, kā tas ir!”

11. Pirms četriem gadiem es savam labākajam draugam atzinos, ka esmu homoseksuāls, un izrādījās, ka arī viņš tāds ir. Vakar viņš mani bildināja un es piekritu!

12. Visi teica, ka mūsu attāluma attiecības neizdosies. Šodien es viņu bildināju, viņa teica jā.

13. Es piekāvu puisi, kurš sabiedriskā vietā iesita savai meitenei. Mani arestēja, bet tas bija tā vērts, jo šī meitene tagad ir mana draudzene.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment