16 gadus vecs zēns skolā sabruka un pēkšņi nomira. Viņa nāves izraisītājs atrodas arī tavā ledusskapī

Apmēram 12:30 savā nāves dienā Deiviss nopirka un izdzēra McDonald’s kafiju latte, un nākamo divu stundu laikā iztukšoja arī lielāku Diet Mountain Dew dzēriena pudeli un enerģijas dzērienu. Zēns skolā sabruka īsi pirms 14:30 un tika pasludināts par mirušu 15:40.

“Tā nebija pārdozēšana. Mēs zaudējām Deivisu pilnīgi legālas substances dēļ,” apgalvo Vatss. “Mūsu uzdevums ir darīt cilvēkiem zināmu, it īpaši bērniem skolā, ka šādi dzērieni var būt bīstami, un, tos lietojot, ir jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem un jāseko līdzi dienā izdzertajam daudzumam.”

Šons Kraips, Deivisa tēvs, vairs nekad neredzēs savu dēlu, bet cer, ka viņa nāve kalpos kā mācība citiem bērniem un vecākiem par to, kādas briesmas slēpj kofeīns.

Bērniem vecumā no 12 līdz 18 gadiem nevajadzētu dienā uzņemt vairāk par 100 miligramiem kofeīna. No enerģijas dzērienu lietošanas šajā vecumā vajadzētu izvairīties pilnībā.

Lasi vēl: Kolēģis gadiem ilgi slepus darīja ar šīs sievietes kafiju kaut ko tik pretīgu, ka nokļuva cietumā

Deivisa nāve ir traģisks atgādinājums tam, ka ne vienmēr tas, ka kaut kas ir legāls, nozīmē to, ka tas ir drošs veselībai.

Dalieties ar šo rakstu, lai svarīgo informāciju uzzina arī citi jaunieši un vecāki!

Avots: viralnova.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment