16 veidi, kā Jaunajā gadā uzlabot veselību – tie neprasa NEKĀDAS pūles (1.daļa)

 

Cep dārzeņus, nevis vāri tos

Iespējams, tu domā, ka dārzeņu cepšana ir neveselīgāka, tomēr pētījumi ir pierādījuši, ka, cepot kartupeļus, ķirbjus, tomātus un baklažānus, tie saglabā fenola savienojumus, kuri palīdz cīnīties ar vēža šūnām.

Ņem vērā, ka, cepot dārzeņus, jāizmanto olīveļļa.

Novieto uz galda augus

Ja vēlies darbā justies laimīgāks, tad noteikti dodies iegādāties kādu istabas augu.

Eksteras Universitātes zinātnieki apgalvo, ka augu lapas vairo darbspējas un par vienu piektdaļu uzlabo apmierinātību ar darbu.

Izmanto irbulīšus

Tas palīdzēs kontrolēt proporcijas, apgalvo Dr. Salijs Nortons, veselības dienesta diētas speciālists.

“Ja vien tu neesi īsts šīs jomas profesionālis, tev neizdosies ātri notiesāt maltīti. Ēšana lēnām ļauj ķermenim saprast, ka tas ēd, kā arī laicīgi signalizēt smadzenēm par to, ka esi paēdis pietiekoši.”

Sauc sevi par “sportistu”

Vai “golferi, tenisistu, volejbolistu, peldētāju”.

Minesotas Universitātē veiktā pētījumā tika noskaidrots, ka tiklīdz cilvēks sevi apzīmē ar kādu vārdu, tā kļūst par viņa identitāti, kā arī iedvesmo viņu rīkoties tā, lai sasniegtu ar to saistītus rezultātus.

Malko Čīles vīnu Cabernet Sauvignon

Vīni, kas izgatavoti no saulē nogatavinātām vīnogām, satur vairāk veselību veicinošu sastāvdaļu, kuras samazina sirds slimību un vēža risku, liecina Glāzgovas Universitātes zinātnieku veiktie pētījumi.

No rītiem dodies pastaigā

Ja dosies pastaigā no rīta, asinsspiediens kritīsies par 10%, apgalvo Apalaču Veselības zinātņu koledžas zinātnieki.

No rītiem veikti fiziskie vingrinājumi samazina stresa hormona, kortizola, līmeni, kas ir atbildīgs par paaugstinātu asinsspiedienu.

Lasi vēl: 16 veidi, kā Jaunajā gadā uzlabot veselību – kas neprasa NEKĀDAS pūles (2. daļa)

Nofilmē, kā tu tīri zobus

Zobārstniecības studenti, kuri nofilmēja to, kā viņi tīra zobus, atklāja, ka uzlabojušies viņu zobu tīrīšanas paradumi, atklāja ASV un Indijas zinātnieki.

Tas tādēļ, ka filmēšana rada ilūziju, ka kāds mūsu darbības novēro.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā! https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Tuvojas pavasaris, laiks atrast savu Sapņu Otru Pusīti!
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Un kas teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? 😉

  • <cite class="fn">Ir risinājums! Iesaku pamēģināt šito stratēģiju: https://goo.gl/lWoFLQ</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?
    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus!

Leave a Comment