17. jūlija dienas horoskops – vairāk prieka!

1

AUNS Uzmanies no nelabvēlīgiem cilvēkiem, tie būs gandrīz uz katra stūra. Vakarā vajadzīga kārtīga atpūta, kas palīdzēs aizmirst problēmas.

2

VĒRSIS Izpaudies savās vēlmēs, pavadi labu laiku. Šodien varēsi nedomāt par sliktajām lietām, viss apkārt būs pozitīvs, ja pats to tādu padarīsi.

3

DVĪŅI Nešpiko no citiem – tev ir jābūt sev pašam. Atceries, ka ir jāparāda sava personība, tikai tad varēsi soļot ar paceltu galvu.

4

VĒZIS Šodien tev ir jāizskatās skaisti, lai arī ko tu darītu. Bet tas tikai pašsajūtas dēļ. Izplāno jauku, mierīgu vakaru, lai atpūstos.

5

LAUVA Neklausies tajos, kas runā muļķības – tu šoreiz būsi gudrāks. Bet nebrūc arī virsū tiem, kuriem nav taisnība, uzklausi viedokļus.

6

JAUNAVA Tev jāievieš tīrība savā dzīvē. Vairāk runā ar mīļotajiem par to, kā jūties. Ja turpināsi slēpt emocijas, tās sakrāsies pārāk daudz.

7

SVARI Neskrien uzreiz uz pirmo pusi, kur tevi sauc. Padomā labi, pirms sper kādu soli. Neieej pārāk dziļi tajā, par ko neesi pārliecināts.

8

SKORPIONS Šodien sakrātās emocijas uzsprāgs kā atombumba. Piesargies, lai apkārt nav tie, kuriem negribi nodarīt pāri- nāksies padomāt.

9

STRĒLNIEKS Visi teiks, kā tev būtu jārīkojas, bet galvenais ir tas, ko vēlies tu. Nedanco pēc citu stabules, jo šodien daudzi to mēģinās panākt.

10

MEŽĀZIS Apsēdies un padomā, kas ir tas, ko tu patiešām vēlies. Neko nedari žēluma pēc, rīkojies pēc tā, ko saka tava sirds, lai arī to ir grūti saprast.

11

ŪDENSVĪRS Šodien gribēsies dalīties, bet piedomā līdzi, lai neatdod par daudz. Alkas pēc kvēlas mīlestības – dari visu, lai apmierinātu vēlmes.

12

ZIVIS Parūpējies par to, kā izskaties. Šodien vakars ir kārtīgi jāizplāno, lai viss noritētu veiksmīgi. Domā par sevi un par saviem draugiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment