170 modeles sēdēs cietumā par “selfiju” ievietošanu sociālajos tīklos. Kā tas varēja notikt?!

fotorcreated-30

Rietumu pasaulē bargākais sods par pārlieku daudzu pašbilžu ievietošanu sociālajos tīklos būtu šī konta īpašnieka publiska izsmiešana, iespējams, ka bilžu īpašnieks saņemtu kādu sadarbības piedāvājumu no zobu balinošo plāksnīšu mārketinga nodaļas.

Tomēr Irānā par pašbildes ievietošanu internetā var piespriest cietumsodu vai saņemt publiski izpildītu pēršanu.

screen-shot-2016-12-09-at-15-30-59

Pateicoties Irānas radošās sabiedrības bargajiem pasākumiem pret Instagram lietotājiem, vairāki simti cilvēku kļuvuši par valdības organizēto pretpasākumu mērķi. Irānā Instagram, fotoattēlu aplikācija ar sociālajiem elementiem, kļuvusi ārkārtīgi populāra, ņemot vērā, ka valstī aizliegts lietot vietnes Facebook, Twitter un YouTube.

Lasi vēl: Šī modele zaudēja tūkstošus sekotāju sociālajos tīklos, kad publicēja ārkārtīgi godīgus foto

Pretdarbības procesā identificēti 170 nelegāli Instagram lietotāji, tai skaitā 59 fotogrāfi un grima mākslinieki, 58 modeles, 51 modes salona menedžeris un dizaineris, kā arī divas radošās iestādes.

Kādus noziegumus, valdībasprāt, pieķertie paveikuši un kādi sodi tiks saņemti? To uzzini, šķirot nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ieskaties šeit un izmaini savu dzīvi uz visiem laikiem: http://goo.gl/ytXa5A</cite>

    r skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment