18. februāra dienas horoskops – būs jāpacenšas!

AUNS

Tev jāgaida tas, kas tev ir ticis solīts. Nav garantijas, ka viss noritēs, kā plānots, bet vari paļauties, ka vīlies nepaliksi. Pat solījumus gan labāk nedod.

VĒRSIS

Nevajag sacerēties par ātru. Cilvēki centīsies izjaukt tavus plānus – aiz greizsirdības. Pārāk neaizraujies ar “atpūtu”, jo vari iekulties nepatikšanās.

DVĪŅI

Liksies, ka varbūt būtu labāk beidzot sākt domāt ar galvu. Pats jau iepriekš zināji visa iznākumu, tagad jācieš klusu, jo pats vien esi pie vainas.

VĒZIS

Izdosies pacelt savu pašapziņu, bet vai tas bija pareizais veids, kā to izdarīt? Garastāvoklis būs uz visiem 100, lai gan pašsajūta nebūs no tām labākajām.

LAUVA

Necerēti ienākumi un necerētas tikšanās, kas mazliet “aizmālēs” realitāti. Netici cilvēkiem, kuri sola no debesīm nonest zvaigznes – visa pamatā ir meli.

JAUNAVA

Nāksies atbildēt par tiem, kuriem ir veicies mazāk. Pārdomāsi pēdējā laikā pieņemtos lēmumus, saskatīsi kādas nepilnības. Bet vai tiešām pilnīgi viss būtu jāmaina?

SVARI

Pārskati to, ko pēdējā laikā esi paveicis. Vai tas ir viss, uz ko esi spējīgs? Jutīsi nogurumu, enerģijas būs maz, bet patiesībā kaut kas ir jādara, lai to iegūtu.

Lasi vēl: Šī meitene lielījās ar pārtikušo dzīvi, bet patiesībā bija brutāla pedofila asistente un nogalināja bērnus

SKORPIONS

Nevajag sevi speciāli nostādīt neērtā situācijā. Sarunas šodien nenesīsies, tādēļ labāk tās atliec uz citu dienu. Šodien gribēsies domāt tikai par sevi.

STRĒLNIEKS

No visām pusēm nav iespējams paskatīties, tādēļ vēro pamatīgāk to, no kuras kaut ko redzi. Esi pamanījis savas kļūdas, tādēļ ir arī pienācis laiks tās labot.

MEŽĀZIS

Pats sev centīsies sagrozīt galvu – tas viss aiz vienkāršas garlaicības. Dvēsele prasīs piedzīvojumus, bet realitāte tos nespēj piedāvāt – kaut kas jāmaina?

ŪDENSVĪRS

Iekšā viss vārīsies, jo nevarēsi dabūt to, ko vēlies. Patiesībā jau to ir iespējams dabūt, tikai nāksies pacensties daudz, daudz vairāk.

ZIVIS

Nesaceries par ātru, jo visam nav lemts izdoties. Viss ir atkarīgs no tavas iniciatīvas, tādēļ nevarēsi nevienu citu vainot, ja kaut kas nebūs tā, kā sākotnēji bija plānots.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment