20 gadus veca modele atklāja visu patiesību par prostitūciju viņas kolēģu vidū; tiek nosauktas arī cenas

Austrāliešu modele Džeza Egere, kas pašlaik strādā Londonā, pastāstīja par prostitūciju modeļu biznesā. Meitene stāsta, ka viņas kolēģēm par seksu tiek maksāts miljoniem, kā arī viņai pašai ir bijuši ļoti nepatīkami piedāvājumi.

20 gadus vecā Džeza Egere izstāstīja, ka pirmo reizi šāda veida piedāvājums viņai ticis izteikts pērn pēc kādas ballītes vienā no Londonas klubiem. Meitenei tika piedāvāts pavadīt nakti uz jahtas ar miljonāru, bet viņa atteicās, sajutusi, ka tajā visā kaut kas nav tīrs.

Lasi arī: Legāla prostitūta atklāj trakāko lietu, ko viņai licis darīt klients

Apmēram pēc nedēļas viņai lūdza doties pusdienās ar kādu pazīstamu aktieri. Bet viens no aģentiem pa tiešo piedāvāja Džezai ap diviem tūkstošiem eiro par divu stundu ilgu privāto tikšanos ar klientu – jaunu vīrieti no Irānas.

Džeza saka, ka vienmēr atsakās no tāda veida piedāvājumiem, jo uzskata sevi par modeli, nevis eskorta meiteni. Taču, pēc meitenes vārdiem, viņas kolēģes gan nav tik viennozīmīgas. Meitenes aicina ne tikai iespēja nopelnīt, bet arī “virzīties augšup pa karjeras kāpnēm”.

I wrote an article about the FULL truth behind my life as a model and it took me a lot of courage to speak of some things that I have never even told anyone before… You can find it if you click the link in my bio. It would mean so so much to me if you share it on Facebook! Comment with "done" and I'll message you personally. ♥️ You guys gave me the strength to do this so here's a big THANK YOU for always supporting me, no matter what. ♥️ You're the best 🤘🏼

A post shared by J A Z Z 🇦🇹🇺🇸 (@jazzegger) on

Intervijā “MaiOnline” Džeza atklāja, ka ir modeles, kuras saņem pat līdz diviem miljoniem par nakti ar klientu. Sava ķermeņa pārdošanā viņām palīdz modeļu aģentūras, kas arī ir iesaistītas šajā biznesā. Džeza cer, ka viņas stāsts par modeļu biznesa tumšo pusi palīdzēs meitenēm atvērt acis un pieņemt pareizos lēmumus, lai netirgotos ar savu ķermeni.

“Modeļu biznesā ir ļoti daudz kas nepareizs, un es vēlētos to mainīt. Lai to mainītu, iespējams, ka paies pat gadsimti, taču kādam ir jāsāk kaut kas darīt!”

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Ja ir skaists ķermenis, kālab to neizmantot, lai gūtu baudu un naudu?
    Stulbās sievietes.

Leave a Comment