21 gadu veca miljonāre iesūdz tiesā loterijas rīkotājus par to, ka viņi ir “izpostījuši viņas dzīvi”

Ko tu darītu, ja uzvarētu loterijā? Daudzi cilvēki bieži vien šo jautājumu uzdod joka pēc. Tikai retajam nākas saskarties ar šādu situāciju dzīves laikā.

Un tikai viena Apvienotās Karalistes iedzīvotāja zina, kāda sajūta ir pieņemt tik atbildīgu lēmumu 17 gadu vecumā.

Džeina Parka no Edinburgas Skotijā – pagaidu administratore, kura saņem 8 Lielbritānijas mārciņas stundā – 2013. gadā uzvarēja “Euromillions” loterijā un kļuva par jaunāko cilvēku visā valstī, kurš ieguvis šāda apmēra laimestu. Viņa bija tik jauna, ka pat likumīgi nedrīkstēja izdzert glāzi šampanieša, lai nosvinētu uzvaru. Tā vietā jauniete uzsauca tostu, paceļot glāzi enerģijas dzēriena.

Tagad Džeina ir 21 gadu veca un viņa apšauba to, vai pat kādam, kurš ir gana vecs, lai lietotu alkoholu, vajadzētu uzticēt naudassummu, kas spēj mainīt visu dzīvi.

Es nedrīkstēju lietot alkoholu, bet varēju saņemt vienu miljonu Lielbritānijas mārciņu, vai tas ir loģiski?”

Džeinas vecmamma piemetināja, ka tik milzīgas summas piešķiršana pusaudzei ir tikpat bezatbildīga kā ieroča iegrūšana meitenes rokās.

Tagad Džeina vēlas iesūdzēt tiesā “Camelot” – uzņēmumu, kas veic izlozi “Euromillions”- par nolaidību. Jaunā sieviete piemetina: “Man šķiet, ka loterijas laimesta iegūšana ir sabojājusi manu dzīvi.”

Lasi vēl: 815 tūkstošus loterijā laimējušais ir vīrietis no Pierīgas; Lūk ko viņš darīs ar laimestu

Lai uzzinātu, kā Džeina to pamato un ko viņa izdarījusi ar laimestu, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment