23. aprīļa dienas horoskops – neatpaliec!

AUNS

Nāksies mazliet upurēties mīļoto cilvēku labā, citādāk starp jums nesanāks nekāda saprašanās. Varēsi beidzot izmantot izdevību, jo šoreiz neko nepalaidīsi garām.

VĒRSIS

Nāksies izvēlēties starp trim variantiem. Būs jādod gala atbilde pašam sev, lai prāts vairs nebūtu lieki noslogots. Neskaties atpakaļ pēc lēmuma pieņemšanas!

DVĪŅI

Izvairīsies no cilvēkiem, kurus nevēlies satikt. Šī diena būtu jāpavada vientulībā, jo tev ir sakrājušās daudzas lietas, par ko padomāt. Velti tam laiku!

VĒZIS

Neuzdrīkstēsies jautāt to, kas tev ir vajadzīgs. Par nelaimi, jo šodien tavas komunikācijas spējas būs ļoti pārliecinošas. Ir vērts mēģināt pat tad, ja liekas, ka sagaidāma kārtīga izgāšanās.

LAUVA

Nevajag tikai sevī nest visu to rūgtumu. Šodien ir izrunāšanās un atklāšanās diena – atrodi labu sarunu biedru, uzklausi, stāsti un spried. Šī diena beigsies pozitīvi.

JAUNAVA

Gribēsi daudz vairāk, nekā kāds tev ir spējīgs piedāvāt. Lai gan ambīcijas būs milzīgas, visu nevarēsi dabūt, kas arī novedīs pie attiecīgā garastāvokļa.

Lasi vēl: Šis 16 miljonus vērtais bunkurs ir tava vienīgā iespēja ar glanci izdzīvot Trešajā pasaules karā

SVARI

Izvēlies laiku pavadīt ar cilvēkiem, kuri tevi iespaido pozitīvi, citādāk vari pamatīgi sabojāt šo dienu. Gribēsies strīdēties un kasīties, tomēr šodien tas nevienam nav vajadzīgs.

SKORPIONS

Ļauj sev izdzīvot tās lietas, kas aizrauj – nevajag sev šodien likt robežas, lai arī kā to gribēsies. Atļauj sev būt brīvam, atpūsties un izārdīties – pats pēc tam jutīsies daudz labāk.

STRĒLNIEKS

Nesaceri pasaciņas, kurām tik un tā neviens neticēs. Paļaujies uz realitāti – viss nav tik ļauni, kā to esi iztēlojies. Prasi padomu gudriem cilvēkiem, ja nezini, kā tikt galā ar savām problēmām.

MEŽĀZIS

Iztēlosies tādu dzīvi, kādu vēlies un veiksi korekcijas tajā, kas šobrīd notiek realitātē. Tev šodien vajadzētu mazliet atpūsties un izbaudīt laiku vienatnē – tas būs labāk, nekā domāji!

ŪDENSVĪRS

Nevarēsi saprast, uz kuru pusi iet, jo sirds sauks uz vienu, bet prāts – pilnīgi citu. Šodien ir vērts domāt nākotnes formā, jo tā būs atslēga, kā pieņemt pareizos lēmumus.

ZIVIS

Varēsi daudz spriest par to, kā būtu, ja būtu, bet nekā nedarīšana pie nekā arī nenovedīs. Ir vērts saņemties un rīkoties, lai tavi sapņi beidzot uzņemtu apgriezienus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment