3 traģiski seksa negadījumi, kas notikuši publiski. Šausmas!

1481022163

Nereti kaisles ietekmē mēs aizmirstam par drošības apsvērumiem un iespējamām sekām. Diemžēl līdzīgi notika arī šajos 3 gadījumos. Daļai šo cilvēku vairs nav tāda iespēja, bet mēs gan varam mācīties no viņu kļūdām.

Pāris, kam pāri pārbrauca vilciens. Pāris no Ukrainas bija nolēmuši piedot asas izjūtas savai intīmajai dzīvei un mīlēties uz vilciena sliedēm. Iespējams, pāris nebija izpētījis vilciena sarakstu vai nu bija pārlieku aizrāvušies, ja reiz nepievērsa uzmanību tuvojošam vilcienam. Sadursmes rezultātā sieviete mira, taču vīrietis palika bez kājām.

Lasi vēl: Cik tu ērti justos, ja tiktu pieķerts ŠĀDOS brīžos?! #3 ir šausmīgi!

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt arī par citiem traģiskiem, intīmiem negadījumiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Un kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Vai tev ir sava Otrā Pusīte? Tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās?
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Vari ticēt horoskopiem, vari ticēt kam citam. Bet – lai kaut kādu rezultātu sasniegtu, kaut kas jādara. Ja neko citu – vismaz nopērc sev loterijas biļeti.
    Pirmā iemaksa par labu auto, dzīvokļa kredītmaksājums, dāvanas tuviniekiem, ballīte ar draugiem, atvaļinājums ar ģimeni siltzemju kūrortā, varbūt studiju maksa Universitātē vai iemīļotā sporta nodarbības lielajam bērnam – tas viss ir tepat blakus. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Veiksmes pastieptajai rokai?

  • <cite class="fn">Haris56</cite>

    Man to stāstīja viens vecāks kolēģis, kurš strādāja par dīzeļlokomotīves mašīnistu 70. gados un pats vadīja to vilcienu. Rīgas stacijā pienāk ātrvilciens Maskava-Rīga, no pirmā luksusa vagona uz nestuvēm iznes pāri, kuri no krampjiem ir ”saklemmējušies”. Gadīties protams var visādi, bet visa ”sāls” ir tā, ka uz perona vīrieti sagaidīt ieradusies sieva un… vesela svīta ģenerāļu un pulkvežu, jo vīrietis bija Baltijas kara apgabala virspavēlnieks.

Leave a Comment