31. decembra dienas horoskops – veiksies vairāk, nekā būsi cerējis!

1

AUNS

Nepamet novārtā tās lietas, ko esi iesācis. Šodien būs liela darbošanās, bet nevari aizmirst par to, kas ir svarīgs.

2

VĒRSIS

Piebremzē ar saviem izteikumiem, citādi neizbēgams būs strīds. Kopumā labs garastāvoklis, kas arī novedīs pie jaunām iepazīšanām.

3

DVĪŅI

Nedomā par to, ko neesi paspējis izdarīt. Šodien tev ir jākoncentrējas uz šodienu. Spontāni lēmumi būs tie labākie.

4

VĒZIS

Tas, kas jāizmet no galvas, tas šodien arī jāizdara. Atstāj visas negatīvās domas pagātnē, koncentrējies uz to, kas ir īsts un noturīgs tagad.

5

LAUVA

Mazliet nāksies pacensties, bet galu galā izspiedīsi to laimi. Šodien noslēdz dzīves posmu, kurā gribēji kāpt atpakaļ. Lai viss no jauna!

6

JAUNAVA

Mierīga diena, kura paies bez liekiem uztraukumiem. Tieši laikā būs satikt ģimeni, lai dalītos gan priekos, gan bēdās.

7

SVARI

Padomā trīs reizes, vai tev tas ir vajadzīgs. Interesanti notikumi, kas nostādīs tevi diezgan sarežģītas izvēles priekšā.

Lasi vēl: Viņam apriebās komentāri par “briesmīgo 2016” – puisis uzskaita visas labās lietas, kas atgadījušās!

8

SKORPIONS

Nevajag citiem pārmest, ja kaut kas nav izdevies tā, kā vēlējies. Ir labi tik un tā, jāskatās šodien uz visu no gaišās puses.

9

STRĒLNIEKS

Dari to, ko pašam gribas. Šodiena ir par izaicinājumiem un spontāniem lēmumiem – nebaidies no sekām, rīkojies, kā sirds liek.

10

MEŽĀZIS

Ieklausies tajos, kuri cenšas tev kaut ko pateikt. Viss nav tik balti, kā tev šķiet. Šodien gūsi ļoti patīkamas emocijas.

11

ŪDENSVĪRS

Pamodīsies no tā sapņa, kurā pēdējā laikā biji ieslīcis. Viss kļūs nedaudz gaišāks, nedaudz labāks un nedaudz vienkāršāks.

12

ZIVIS

Ja neko nedarīsi lietas labā, šeit arī viss beigsies. Būs daudz jādomā par to, kas tev ir tas svarīgākais. Bet nevajag padoties!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment