4 praktiski veidi, kā attīrīt savas čakras darba laikā

1.Praktizē pateicību. Tu būtu pārsteigts, uzzinot, cik daudz no tā, ko cilvēki runā un domā darba laikā, koncentrējas ap negatīvo. Sūdzības par problēmām, uztraukumiem, nogurumu… nekas no tā nenāk par labu tavām čakrām!

Tu vari stimulēt spēcīgas enerģētiskās pārmaiņas sevī, vairāk pievēršot uzmanību saviem vārdiem un domām. Katru reizi, kad pieķer sevi sakām vai domājam kaut ko negatīvu, mēģini iedomāties kaut ko, par ko šajā situācijā varētu just pateicību, un izpaud to. Tas neitralizēs negatīvo domu efektu.

2.Atļauj sev paņemt pārtraukumu. Ja darbā ir problēmas, tu droši vien gribēsi ieraksties tajās un pavadīt visu dienu strādājot un stresojot arvien vairāk un vairāk. Tomēr dažreiz nepieciešams atkāpties no izaicinājumiem, lai atjaunotu savu enerģiju un pēc tam ķertos tiem klāt ar jaunu sparu. Tas ļaus tev palūkoties uz problēmām no jaunas perspektīvas. Vislabāk tavas čakras attīrīsies, ja iziesi ārā pastaigāties un izbaudīsi pašreizējo brīdi.

3.Dari visu tik labi, cik vien spēj. Ja tu zini, ka varētu paveikt darāmo vēl labāk, nekā dari to tagad – uz priekšu! Dari to. Tas palīdzēs attīrīt tavas saules pinuma (pašpārliecinātības), sirds (līdzcietības) un rīkles (pašizpausmes) čakras.

4. Pasaki nē. Cieni savu laiku un enerģiju, pasakot nē papildus pienākumiem, ja tev ir sajūta, ka nespēsi tos paveikt pietiekami ātri un labi. Tavs priekšnieks novērtēs to, ka tev darba kvalitāte ir pirmajā vietā, pat ja tas nozīmē mazāku kvantitāti.

Avots: chakrahealing.com

1logo2

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment