5 neticamākie fakti par seksu – izmanto tos savā labā!

capture

Par spīti cilvēku “apsēstībai” ar seksu it visur, pat reklāmās, profesoriem aizvien nav izdevies izzināt visu par šo baudpilno nodarbi.

Tiek atklāti aizvien jauni fakti par seksu, kas dažreiz mums šķiet absolūti neticami. Tā arī ir šajā gadījumā – esam apkopojuši 5 faktus par seksu, kas mums šķiet pavisam dīvaini! Tu noteikti par tiem nebūsi dzirdējis. Dažus no tiem vari izmantot savā labā, taču dažus uztver ar vieglu humoru.

Lasi vēl: 5 pārsteidzoši fakti par seksu, kurus nezināja neviens

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt neticamus faktus par seksu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">osikx</cite>

    a man vienai rokai vienadi otrai atskjiras… tiesa arii viena ola lielaka par otru…

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Vai tev jau ir kādi plāni uz Valentīndienu? Vai esi jau dabūjis kādu, kura vismaz minetu uztaisīs par pavītušu rožu buķeti?
    Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! Satiec savu Sapņu Otro Pusīti jau pirms Valentīndienas! Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

  • <cite class="fn">Nāc caur šo saiti un saņem vienu biļeti bez maksas: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Iesaku neiet uz visādām apšaubāmām spēļu zālēm, kur ne tikai ir ieprogrammēts, ka automāts vienmēr izdos vairāk kā tajā tiks iemests, bet arī kriminogēni bīstama vieta, kur nereti mēdz pulcēties alkoholiķi un narkomāni.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes, neizejot no savas siltās un drošās mājas.

Leave a Comment