5 Toyota hibrīdu automašīnas, kas nosaka trendu

Toyota hibrīda tehnoloģija ļaus Tavus ikdienas braucienus veikt vienkāršāk un tos izbaudīt vairāk. Izmantojot elektrorežīmu, varēsi atpūsties no trokšņa un gūt pilnīgu mieru. Lai uzlādētu hibrīda akumulatoru, tas nav jāpievieno kontaktligzdai. 

JAUNAIS YARIS HYBRID 2017

Jaunais Yaris Hybrid ir kā aušīgs piektdienas vakars pilsētā. Dedzīgs, bezrūpīgs un aizraujošu iespēju pilns. Darbojoties elektrorežīmā, salonā ir tik kluss, ka Tu vari no sirds dziedāt līdzi mīļākajiem hitiem. Rosīgais Yaris ir tik kompakts, ka vienmēr nostājas vistuvāk deju grīdai. Kabatās, par kurām neveiklākie pat neuzdrīkstas sapņot. Jaunais Yaris Hybrid būs gaidīts viesis ikvienā kompānijā.

AURIS

Dzīve ir izvēļu pilna. Attiecībā uz Auris tās visas, par laimi, ir vienlīdz patīkamas. Piemēram, vari izvēlēties kompakto Auris hečbeku vai Auris Touring Sports ar universāļa virsbūvi. Atbilstoši savam dzīvesveidam. Iepako tajā savu ģimeni vai hobijus un priecājies par dzīvi. Īpašnieka lepnumu paaugstina arī rūpīgi pārdomātie dizaina risinājumi – zemāks un atlētiskāks ārējais izskats, vizuāli tīrais mērinstrumentu panelis un polsterētās virsmas. Savukārt hibrīda piedziņa ļauj braukt vienmērīgi un bez raizēm. Hibrīda akumulators nav jālādē no elektrotīkla, jo akumulators brauciena laikā uzlādējas pats.

PRIUS

Pasaulē pirmais sērijveida ražošanā nonākušais hibrīda automobilis Prius mainīja visus līdzšinējos auto pasaules priekšstatus. Tas nebija vienkārši automobilis, bet gan veids, kā parādīt savu attieksmi pret apkārt notiekošo. Jaunais Prius ar lepnumu nes tālāk sākotnējās idejas. Jaunās paaudzes hibrīda tehnoloģijas nodrošina to, ka Prius degvielas patēriņš ir tikai 3,3 l/100 km. Savukārt CO2 izmešu līmenis ir zemākais Prius vēsturē, tikai 76 g/km. Jaunā platforma nodrošina atlētiskāku un asāku ārējo izskatu, kā arī enerģiskāku braukšanas pieredzi ar uzlabotu vadāmību.

TOYOTA C-HR

Ir pienācis laiks, lai atkal padarītu pilsētas ielas stilīgas. Sēžot pie Toyota C-HR stūres, Tu plūdīsi caur metropoli ar plašu smaidu. Ikviens šī auto milimetrs ir rūpīgi pārdomāts. Šī automobiļa dimanta šķautnēm līdzīgās kontūras ikvienam liks atskatīties. Pat visprasīgākais auto vadītājs būs apmierināts ar pārredzamību un komfortu, ko dāvā šis SUV.

RAV4

Šajā pasaulē viss mainās. Toyota RAV4, kas pirms 20 gadiem ielika pamatus kompaktajai SUV klasei, tagad nāk ar jaunu spēku. Jaunā RAV4 hibrīda piedziņa Tavā rīcībā nodos vienmērīgu paātrinājumu, nomierinošu klusumu un uzlabotu dinamiku. Ja tu domāji, ka SUV vairs nespēj pārsteigt, pārbaudi RAV4 ar hibrīda piedziņu.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment