5 veidi, kā iegūt labākus zobus

braces

Smaids ir viena no pirmajām lietām, ko cilvēki pamana citos cilvēkos, tāpēc parūpējies par to, lai tas būtu veselīgs un žilbinošs!

Seko līdzi šiem padomiem un uzlabo savu mutes un zobu higiēnu:

 

Tīri zobus rūpīgi

Parastā zobu tīrīšana vēl joprojām ir labākais vedis, kā rūpēties par sava smaida veselību un izskatu. Tas ir jādara 2 reizes dienā un pārliecinies vai tu to dari pareizi. Nekas, ka tu jau no bērna kājas esi ātri un bez žēlastības izberzis savus zobus un sakairinājis smaganas, nekad nav par vēlu iemācīties pareizo zobu tīrīšanas tehniku!

Lieto mutes skalojamo līdzekli

Tas ir jālieto komplektā ar zobu tīrīšanu. Tas nekad nav bijis paredzēts kā aizstājēj produkts zobu birstei un zobu pastai. Ir jāveido sadarbība. Izvēlies tādu mutes skalojamo, kurš nesatur alkoholu, bet atsvaidzina tavu elpu un novērš jebkādu smaganu kairinājumu. Ir atrasta saikne starp mutes skalojamo līdzekli, kurā ir alkohols un mutes vēzi. Tāpēc labāk tādam līdzeklim vieta ir miskastē.

Dodies pie speciālista

Tev noteikti pieklibo došanās pie zobu speciālista. Zobu higiēnists ir jāapmeklē vismaz 1 reizi pusgadā. Tas prasa tikai 15 minūtes tava laika un speciālista roku darbību, lai tu varētu dzīvot bezrūpīgi nākamos 6 mēnešus. Tas ne vien ļaus sekot līdzi tavam zobu veselības stāvoklim, bet arī uzlabos tavu zobu toni.

Topi balts un spožs!

Netici reklāmām! Lai iegūtu baltu un izteiktu smaidu, nepietiek tikai ar zobu pastu, kura it kā tev sniedz Holivudas smaidu, īpaši pat nepiepūloties. Tas nozīme, ka zobu pastai ir pievienotas vairākas ķimikālijas, kuras tev patiesībā nav nepieciešamas un īsti zobu toni arī neuzlabo. Tāpēc, ja vēlies balināt zobus, tad ļaujies speciālista rokām, kurš zina ko dara.

Zobi kā sēta

Šķībi un greizi zobi varbūt piederas pie tava tēla, kad tu esi pumpains pusaudzis. Bet tieši tas ir tas laiks, kad vajadzētu labot tavas “redeles” ar brekešu palīdzību. Kad tu esi sasniedzi nobrieduša vīrieša vecumu, tad tas izskatās amizantāk, kad tu sapulču telpā pasmaidi nopietniem kolēģiem un tavs smaids atklāj metāla aksesuāru. Mūsdienu tehnoloģijas ir radījušas vēl 2 alternatīvas, kuras var lietot klasisko brekešu vietā. Vienas ir, tā saucamās, gumijas, kuras nav tik uzkrītošas, bet otrs variants ir tas, ka breketes tiek liktas uz tavu zobu aizmugurītes, kur neviens to nemana.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment