6 personīgās higiēnas likumi, kurus būtu jāievēro ikvienam vīrietim

personal-hygiene

Personīgā higiēna ir delikāts jautājums, taču sevi sakopt ir jāprot ikvienam vīrietim. Laba higiēna ne tikai liks tavam ķermenim justies labi, bet arī liks tev pašam justies pašpārliecinātākam.

Mēs it nemaz nesakām, ka tev ir problēmas ar personīgo higiēnu, taču neliels atgādinājums šajā delikātajā jautājumā nevienam nenāks par sliktu. Esam apkopojuši sarakstu ar 6 personīgās higiēnas likumiem, kurus būtu jāievēro ikvienam vīrietim, lai viņš justos fiziski ērti un pašpārliecināts par sevi.

Lasi vēl: Intīmā higiēna: 6 padomi, kuriem ir jāseko līdzi

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt 10 personīgās higiēnas likumus, kurus būtu jāievēro ikvienam vīrietim!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Izrādās, tas ir vienkārši.</cite>

    Kā nopelnīt 800 € vienā dienā? Izrādās, baigi vienkārši. Vakar uzgāju vienu adresi, saucās “JackpotsStrategy” https://goo.gl/3OxSEu un viņa principā piedāvā uzģenerēt loterijas skaitļus, balstoties uz dažādiem algoritmiem. Prikola pēc izdomāju, ka nav ko zaudēt, jo loterijas biļete maksāja ap 10-20 € (šobrīd tur ir pieejams kupons ar 50% atlaidi) un tā nav baigā nauda. Šorīt skatos, ka dažas no nopirktajām biļetēm ir izrādījušās veiksmīgas (uzminēti 60-70% skaitļu) un laimēti apaļi 800 €. Neslikti priekš ieguldītiem 10-20 €, ne? 🙂

Leave a Comment