Saudzē savu vīrišķo veselību: 7 dabīgi veidi, kā paaugstināt savu testosterona līmeni

Augsts testosterona līmenis mums visiem asociējas ar augstu libido un lielu “varēšanu gultā”, taču izrādās, ka tas ir mazākais, par ko testosterons ir atbildīgs vīrieša ķermenī.

Testosterons vīrieša ķermenī rūpējas gan par emocionālajiem, gan fiziskajiem aspektiem. Zems testosterona līmenis vīrietim fiziski “draud” ar osteoporozes un diabēta risku, bet emocionāli – ar depresijas risku. Tāpat vīrietim ar zemu testosterona līmeni samazinās muskuļu masa, kas savukārt var novest pie liekā svara. Pašsajūtas ziņā vīrietis var justies mazāk enerģisks, noguris un ne tik pārliecināts par sevi.

Statistika liecina, ka aizvien vairāk vīriešiem tiek konstatēts pazemināts testosterona līmenis asinīs, pie kā vainīgi ir paši vīrieši. Mēs rosinām tevi pacelt vai uzturēt savu testosterona līmeni ar dabīgiem paņēmieniem.

Lasi vēl: Beidzot zināms: kādēļ pusei pasaules vīriešu ir palielinātas krūtis un kā no tām atbrīvoties?

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kā dabīgā ceļā vari paaugstināt savu testosterona līmeni!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment