7 tēmas sarunas uzsākšanai ar sievietēm. Tu nekad vairs neliksies garlaicīgs!

conversation-1940x900_31263

Pēc šo tēmu izlasīšanas tev vairs nekad nebūs jāuztraucas par to, kā uzsākt sarunu, un tu nekad vairs nejutīsies kā garlaicīgs sarunu biedrs.

Vai arī tu esi no tipiskajiem latviešu bāleliņiem, kurš kautrējas būt pirmais, kurš uzsāks sarunu, jo baidies no atraidījuma vai nevēlies atstāt garlaicīguma iespaidu par sevi? Mums tam ir risinājums! Esam apkopojuši sarakstu ar 7 tēmām, lai tu uzsāktu veiksmīgu sarunu!

Lasi vēl: Šajā bārā cilvēki mobilajos neskatās, bet gan sarunājas savā starpā; Iemesls pārsteidz

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt 10 tēmas sarunas uzsākšanai!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Es zinu, kas novērš problēmu uzsākt sarunu, iepazīties, uzstāties auditorijas priekšā. Un man arī uzreiz ir tam “zāles”.
    Tavs pirmais online nopelnītais tūkstotis eiro vēl nekad nav bijis tik tuvu. Tas jau burtiski elpo pakausī. Pagriezies, satver to un praktiski momentāli pārsūti uz savu bankas kontu. To var atkārtot kaut ik nedēļu. Tas pat mēdz radīt dīvainu satraukumu – jo tā ir ātra, matemātiskajā statistikā un kombinatorikā balstīta, tāpēc nekļūdīga stratēģija naudas pelnīšanai tiešsaistē – dalība loterijas sindikātā, ko esam izveidojuši īpaši Latvijas cilvēkiem. Ienāc, paņem Laimīgo Lozi un pārvērt savu dzīvi sapnī! https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment