750000 pasūtījumu: aktuālais Opel

Dinamiska, praktiska, stilīga un ļoti populāra: piektās paaudzes Corsa jau atkal ir bestsellers. Opel tikko ir saņēmis 750000. Mazā auto pasūtījumu…

Riselsheima. Dinamiska, praktiska, stilīga un ļoti populāra: piektās paaudzes Corsa jau atkal ir bestsellers. Opel tikko ir saņēmis 750000. mazā auto pasūtījumu kopš tā palaišanas tirgū 2014. gada nogalē. Tādējādi, stilīgais daudzcīņnieks turpina veiksmes stāstu, kas sākās 1982. ar pirmo Corsa paaudzi. Līdz šim ir uzbūvēts vairāk nekā 13 miljoni visu paaudžu Corsa automašīnu.

“Corsa ir viens no mūsu svarīgākajiem modeļiem Eiropā un veido aptuveni vienu ceturtdaļu no Opel kopējā pārdošanas apjoma. Atkarībā no versijas, tas ir ideāli piemērots auto kā vientuļniekiem, tā pāriem, kā arī visai ģimenei,” saka Pēters Kusperts (Peter Küspert), Opel / Vauxhall pārdošanas un pēcpārdošanas nodaļas viceprezidents.

Un Corsa ir ieguvusi ne tikai vairāk klientu, gadu gaitā tā ir saņēmusi arī daudzus apbalvojumus, tai skaitā nesen “Small Car of the Year 2016” titulu Īrijā, “Eco Car of the Year 2016” Latvijā, “Most Sensible Car 2015” un “Value Champion 2015” Vācijā, kā arī AUTOBEST balvu “Best Buy Car of Europe for 2015”. Tas liecina, ka Opel Corsa ir īsta eiropiete.

Šie panākumi ir pamatoti: Corsa apvieno patīkamu, modernu atmosfēru un braukšanas prieku ar modernākajām tehnoloģijām no augstāku klašu transportlīdzekļiem. Mazajā bestsellerā Opel dizaina filosofija “skulpturālā māksla sastopas ar vācu precizitāti” apvienojas ar augstākajām komforta un modernajām palīdzības sistēmām, kā arī labāko digitālo savienojamību ar Opel OnStar un IntelliLink informācijas un izklaides sistēmu. Piedāvājums pārsteidz ar spēcīgiem un efektīviem turbo benzīna, turbo dīzeļa un LPG dzinējiem. Kopējā cenas-veiktspējas attiecība ir lieliska. Corsa pasaulē ir iespējams nokļūt tikai par € 11995, iegūstot savā īpašumā sportisku trīsdurvju modeli ar 51 kW / 70 Zs 1,2 litru benzīna dzinēju (NEDC degvielas patēriņš: pilsētā 6,7-6,6 l/100 km, ārpus pilsētas 4,6-4,51 l/100 km, jauktajā ciklā 5,4-5,31 l/100 km, 126-1241 g / km CO2). Tikai par papildus € 785, klienti var izbaudīt braukšanas prieku ar plašu, ģimenei draudzīgu piecu durvju modeli (rekomendējamā pārdošanas cena Vācijā iesk. PVN).

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment