8 dīvainas lietas, ko fetišisti var nopirkt internetā – murgs!

a99733_fetish_2-quilt

Kur pieprasījums, tur piedāvājums – cilvēki bieži grib uzsākt savu biznesu, bet nezina, ar ko sākt. Šeit var pasmelties idejas par to, cik daudz dažādas lietas ir iespējams pārdot.

Vārds “fetišs” mūsdienās ir ļoti plaši izmantots, taču tā nozīmes ļoti dalās – šajā gadījumā mēs runāsim par neparastām vēlmēm vai neierastas patikas pēc kaut kā savāda. Esam apkopojuši 8 dīvainas lietas, ko cilvēki pārdod gan internetā, gan ārpus tā un kuras pērk tieši fetišisti. Viņi, teiksim tā, naudu par šīm lietām nežēlo!

Lasi vēl: Dīvainākais fetišs! Par ko maksā šai mazajai blondīnei?

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kas ir šīs fetiša preces!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Ziema kā nenāk tā nenāk. Sezonai atbilstošs apģērbs sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad sērfo uz veiksmes viļņa, neatslābsti, turpini kustēties uz priekšu. Nāc, reģistrējies no manas saites: https://goo.gl/3OxSEu , saņem vienu biļeti par brīvu un piepildi savas dziļākās vēlmes jau šogad!

Leave a Comment