8. oktobra dienas horoskops – neskrien laikam pa priekšu!

1

AUNS Dienas laikā tev ir jāpaliek neitrālam un jāfokusējas uz darbu. Radīsies jauns veids, kā beidzot sasniegt iecerēto.

2

VĒRSIS Tev šodien vajag enerģiskas aktivitātes. Būs pilnīgi mierīgs un jautrs prāts – to vari izmantot, lai savestu sevi kārtībā.

3

DVĪŅI Pievērsies savai materiālajai situācijai. Kaut kas ir palicis nesakārtots. Radīsies unikāli piedāvājumi, kuriem nevarēsi atteikt.

4

VĒZIS Atceries to, ko esi solījis citiem. Kārtīgi saraksti savu plānotāju, lai nekas neaizmirstas. Šodien netrako – tev ir vajadzīga mierīga diena.

5

LAUVA Daudz (varbūt pat pārāk) domāsi par to, kā visu pareizi organizēt. Vairāk atelpas! Vakarā atvēli laiku draugiem un izklaidēm.

6

JAUNAVA Tev labākais dienas laiks iestāsies ap 19 vakarā. Atradīsi šodien savu veiksmes atslēgu, sper tikai praktiskus, labi apdomātus soļus.

7

SVARI Šodien lieliski izdosies salabot radušos situāciju ģimenē. Nenorobežojies no cilvēkiem. Finansiālās grūtības risini dienas gaišajā laikā.

8

SKORPIONS Tava nesenākā aizraušanās tavās acīs sāks zaudēt interesi. Skaidrākās krāsās parādīsies nākotne, noteikti centies to pamanīt.

9

STRĒLNIEKS Šodien neesi slinks! Dari visu, kas ir tavos spēkos. Šodien nāksies tikai strādāt un vēlāk atpūsties. Dzīvo mierīgi!

10

MEŽĀZIS Intensīvs darbs nesīs labus rezultātus. Neuztraucies par to, par ko tev vairs nav nekādas daļas. Šodien tieši laikā būs sporta treniņš.

11

ŪDENSVĪRS Neuzslien ap sevi barjeras – izturies draudzīgi un nepiespiesti. Lai arī stress parādās arvien vairāk, centies saglabāt optimismu.

12

ZIVIS Tev šodien tiks iedota papildus enerģija. Neatmet neko pusmastā, centies izdarīt visu līdz galam. Vakaru pavadi mierīgā māju atmosfērā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment