85 gadus vecs vīrs noorganizē seksu trijatā ar 18-gadīgām dvīnēm; Tomēr viss nenotiek kā plānots

eeeeff

Vecajam vīram dzīvesspara acīmredzot vēl netrūkst: viņš bija izdomājis jauku plānu, kā pavadīt kaislīgu vakaru ar nevis tikai vienu jaunu meiteni, bet veselām divām.

Viņš atrada viņas internetā un norunāja tikšanos. Bet tas, kas notika tālāk… to nebija gaidījis neviens.

Lasi arī: Pēc 20 gadiem atradās meitene, kas 1999. gadā pazuda Baltkrievijā

Pirms vairākiem mēnešiem 85 gadus vecais Pauls Āronsons interneta mājaslapā, kas šādām lietām tieši paredzēta, noorganizēja tikšanos ar divām 18 gadus vecām dvīnēm Šainu un Šaleinu Fosterēm. Noruna bija šāda: viņas abas nodarbosies ar seksu ar veco vīru un saņems par to samaksu.

Lai uzzinātu visu stāstu, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Gribi satikt savu sapņu sievieti, kura iznesīs tev smadzenes (un ķekaru), kamēr gultā, bet neuzmāksies ar ikdienas kaitinošajiem sīkumiem? Īsta, krāšņa sieviete, uz kādām pierasts vien nolūkoties sociālo tīklu fotogrāfijās. Kas teica, ka nevar sasniegt zvaigznes? Vai mēģināsi pasniegties pretī savas Laimes pastieptajai rokai?

  • <cite class="fn">Satiec savu veiksmi, tad pārējās lietas sekos: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment