Apbrīnojami veidi, kā fokusēties un izvairīties no nomācošā negatīvisma – iegaumē #5!

 

Uzturies pozitīvā kompānijā

Tas ir pierādīts simtiem reižu – ja ap sevi radīsi pozitīvu kompāniju, tad šis pozitīvisms pārņems arī tevi. Ja vienmēr kontaktēsies ar negatīviem čīkstuļiem, tad tev arī “pielips” šādas īpašības. Ir svarīgi rūpēties par to, kas tev katru dienu atrodas apkārt.

Aizmet prom negatīvo

Tev ne vienmēr klusībā ir jātiek galā ar savām problēmām. Uzraksti tās uz papīra lapas un vienkārši aizmet prom, sakot, ka atbrīvojies no tām uz visiem laikiem – tas palīdzēs!

Ja nespēj nomierināties

Ja jūti, ka vienkārši nespēj pārvērst domas uz pozitīvākām, rīkojies sekojoši: ievelc vairākas dziļas elpas, iedomājies par kādu jaukāku, mierīgāku vietu un domās teleportējies uz to, pastaigājies pa to un atgriezies tikai tad, kad jūties pilnīgi mierīgs.

Lasi vēl: Iedvesmojoši! Kā drosmīgs puisis, par spīti vēzim, saglabā pozitīvismu

Parunājies ar sevi

Tev un tikai tev ir spēja ietekmēt to, kas notiek tavās smadzenēs. Piepildi tās ar pozitīvām runām par sevi – uzmundrini, saki sev visu labo, ko vien vari iedomāties. Tad, kad vairākas reizes ko šādu būsi darījis, pamanīsi, cik pozitīvu efektu tas atstāj.

Klausies mūziku

Mūzikai piemīt spēks spēlēties ar tavām emocijām – izmanto to vienmēr, kad tev ir nepieciešams uzlabot garastāvokli. Ja stundu no vietas klausīsies uzmundrinošu mūziku, atšķirība būs manāma!

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment