Apcelšana skolā noveda šo zēnu līdz traģēdijai; Neviens neko nenojauta, līdz bija par vēlu

ddwxdw

Apcelšana skolā joprojām ir ļoti nopietna problēma, kam iet cauri daudz bērnu. Bieži vien viņu vecāki par to nezina, jo bērnam ir bail atzīties. Taču apcelšana rada bērnam stresu, depresiju, ietekmē sniegumu stundās un var novest pat līdz pašnāvības mēģinājumiem.

Šis zēns bija viens no tiem, ar kuru tā notika. Līdz pat traģēdijas dienai neviens nenojauta, cik lielas ir viņa problēmas skolā. Šķita, ka Džonatanam ir tāda pati dzīve kā jebkuram pusaudzim, taču izrādījās, ka tā it nemaz nav.

Francijas pilsētas Lilles provincē augušais Džonatans Destans skolā tika apcelts 6 gadus – sākot no 10 gadu vecuma. Viņa klasesbiedri mocīja zēnu viņa vārda, atzīmju, svara un visa cita dēļ, ko vien viņi varēja izdomāt. 11 gadu vecumā viņš svēra 70 kilogramus.

image_url_1457594097

Kādu dienu viņš mēģināja cīnīties ar apcēlējiem, taču tika piekauts un kopš tā laika pārstāja pretoties. Viņam katru dienu nācās huligāniem atdot savu pusdienu naudu, ko māte iedeva sviestmaizēm.

“Viņi vienmēr gaidīja mani aiz ielas stūra,” atceras Džonatans.

Bet Džonatana dzīves sliktākā diena pienāca 2011. gada februārī, kad viņam bija 16 gadu. Grupa jauniešu sāka puisim sekot, kad viņš pusdienas pārtraukuma laikā izgāja no skolas.

Lai uzzinātu stāsta pārējo daļu, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment