Ar kādu stilīgu cepuri pasargāt sevi no saules dūriena?

hat

Cepures ir viennozīmīgi vīriešu modes aksesuārs numur 1 šajā vasarā! Kādu galvassegu labāk izvēlēties uzzini, turpinot lasīt …

Sākot no salmu platmalēm līdz luksus beisbola cepurēm, cepures ir lēnām, bet stabili atguvušas savu vietu vīriešu modes pasaulē. Dizaineri piedāvā ļoti daudzus interesantus un skaistus cepuru veidus- tev atliek tikai izvēlēties!

 

  1. Klasiskā stila vasaras cepure

Šādu cepuri izvēlēsies kungi ar klasisku, elegantu stilu. Bet šis veids ļoti labi iekļaujas un papildina tavu tēlu ikdienas gaitās. Materiāls ir viegls un patīkams, kas padara tās nēsāšanu ļoti patīkamu. Pie tam, tev nebūs jāsatraucas par to, ka tava frizūra tiks sabojāta.

Mr. Porter, cena 235 britu mārciņas

hat1

  1. Cepure atpūtai pie dabas

Šī salmu cepure arī ir ļoti viegla, bet mazliet rotaļīgāka, pateicoties nestandarta salmu pinumam. Papildus “rozīnīti” sniedz arī lente, kura ir apvīta ap cepures locījuma daļu. Ar šo galvassegu tu noteikti izskatīsies un jutīsies atslābis, mierīgs vīrietis, kurš par ne ko “ne iespringst”.

Goorin’s un ASOS, cena 37 britu mārciņas

hat2

  1. Brīvais, sportiskais stils

Populārs cepures tips ir senās beisbola cepures veids. Vienas no iecienītākajām šī tipa galvassegām rada New Era, kas ir radījusi līniju arī ar Rīgas vārdu uz tās. Tas ir stilīgs aksesuārs, kas piešķirs tavam stilam mazliet “sliktā puiša” garšu.

Neweracap.co.uk

hat4

 

Avots: fashionbeans.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment