Ar Toyota C-HR esi stilīgs!

Pateicoties skulpturālajam krosovera dizainam un atsaucīgajai hibrīda piedziņai, pilnīgi jaunais Toyota C-HR dāvā absolūtu harmoniju aktīvam dzīvesveidam. Aizmirsti nemitīgo apstāšanos un braukšanas atsākšanu, ir laiks atrast Tavas pilsētas nevainojamāko plūdumu pie jaunā Toyota C-HR stūres.

Pilsētas stils

Formīgs un mūsdienīgs, pārdomāts un pedantisks, dimanta šķautņu iedvesmots, gaumīgs – ikkatra Toyota C-HR colla ir dzīva un rūpīgi pārdomāta. Pat stāvot uz vietas, šķiet, ka tas traucas.

Plūsti cauri pilsētas stilam

Toyota C-HR ir radījuši inženieri, kuru vēnās plūst sacensību gars, – Toyota C-HR atsaucas ar dinamisku hečbeka izveicību, vienlaikus ieskaujot SUV komfortā. Piespied akseleratoru un acumirklī sajūti paātrinājumu; pagriez stūri, un Toyota C-HR reakcija un linearitāte ir sataustāmas; un ar Toyota Safety Sense tehnoloģijām Tu jebkuros apstākļos jutīsies pasargāts.

Radīts Tev

Ādas sēdekļi, augstākās klases apdare – ikviena Toyota C-HR salona detaļa ir absolūti unikāla un brīnišķīgi pārtop nākamajā. Salona silueti gluži nemanot turpinās arī vadītāja kabīnē, padarot autovadītāju par galveno. Toyota C-HR fokusējas tikai uz vienu: uz Tevi.

Plūsma kustībā

Plūsti cauri dzīvei inteliģenti – ar vienmērīgo un efektīvo hibrīda piedziņu. Pateicoties tā plūstošajai un kontrolētajai reakcijai, Tu jutīsies kā viens vesels ar visu pilsētu.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment