Ar Toyota Touch 2 multivides sistēmu izbaudi braucienu!

Toyota Touch 2 multivides sistēmas, kas dāvās Tev vēl baudāmākus braucienus. Lai mierpilnus braucienus nodrošinātu vēl vairākus gadus, sistēma tiek piedāvāta ar trīs gadu bezmaksas karšu un pieslēgto pakalpojumu atjauninājumiem!

Padari ikvienu ceļojumu patīkamu

Toyota Touch 2 uzlabotā audiosistēma ļauj Tev izbaudīt savu iecienītāko mūziku bagātīgā kvalitātē, kā arī saņemt skaidru informāciju par albumu, mākslinieku un izpildīto ierakstu – to visu nodrošina ērts Bluetooth vai USB savienojums. Turklāt audio regulēšanas iespējām var piekļūt uz skaidrā skārienekrāna, kas dāvā plašu DAB+ staciju vai iecienītāko CD vai MP3 ierakstu izvēli, lai Tu varētu novērtēt bagātīgo, kristāldzidro multivides pieredzi.

 

Tagad vēl vieglāk izmantojama

Jaunajai Toyota Touch 2 multivides sistēmai ir uzlabotas izvēlnes, kas kontrolējamas, intuitīvi velkot un piespiežot ar pirkstu. Tā ļauj piekļūt veselam klāstam ar automobili saistītas informācijas un monitorēt to. Tu atradīsi visu, kas nepieciešams, lai Tavi braucieni būtu vēl ērtāki: no brauciena datu aplūkošanas un klimata kontroles iestatījumu ievadīšanas līdz dažādu funkciju, piemēram, durvju aizslēgšanas un apgaismojuma regulēšanai. Izmantojot atpakaļskata kameras displeju, sistēma atvieglo arī automobiļa novietošanu stāvvietā.

Rakstu iesaka –

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment