Ārsti bija šokā par šiem dvīņiem. Lūk, kā viss beidzās!

Keita Lukass ar savu vīru jau bija izaudzinājuši divus bērnus, taču nolēma pie tā neapstāties un mēģināja tikt pie vēl viena bērniņa. Līdzko jaunā māmiņa veica grūtniecības testu, nebija pārsteigta par to, ka viņiem bija izdevies ieņemt bērniņu.

Bija pienācis laiks veikt pirmo USG. Keita, kura bija pārpildīta ar mātes jūtām un neviltotu saviļņojumu, ļoti laimīga devās pie ārsta. Viņas jau sen zināmais ģimenes ārsts pajokoja: “Iespējams, ka tev atkal būs dvīnīši!” Ārsta vārdi bija patiesi! Keitas dzemdē tiešām bija dzirdamas pukstam divas sirsniņas. Diemžēl šī nebija vienīgā ziņa tajā dienā.

Embriji viens no otra atdalījās tikai 8 – 13 grūtniecības dienā. Tas nozīmē, ka abu bērniņu starpā nebija nodalošā membrāna. Pastāvēja draudi, ka jau pēc pāris dienām bērni varētu kļūt par siāmas dvīņiem. Taču tas nebija viss! Tādas grūtniecības laikā bija ļoti liels risks, ka viena no bērniņa nabassaitēm (sliktākajā gadījumā abas) varētu satīties, tādā veidā izraisot bērna nosmakšanu un nāvi. Ārsti nedeva lielu procentuālo iespēju, ka bērni vispār varētu izdzīvot.

Lasi vēl: Vecāki bija šokā, ieraugot, ko viņu divgadīgie dvīņi dara naktī (+ VIDEO)

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādi piedzima bērniņi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment