Ārsti teica, ka bērnam viss ir kārtībā, bet mamma juta, ka tā nav: ŠAUSMAS, kas atklājās pēc tam!

Kad Millere aizveda savu meitu uz slimnīcu, tur ārsti čūlas un izsitumus apsaitēja un aizsūtīja viņas mājās, nenosakot nekādu diagnozi.

Es pati esmu medmāsa, tāpēc es negribu sūdzēties, jo es zinu, kā tas ir. Tomēr šajā situācijā ārstu rīcība nebija patīkama: bija skaidri redzams, ka manai meitai ir infekcija, bet viņi vienkārši neko nedarīja,” saka Millere.

Balstoties uz Milleres sacīto, tad, kad Hārperei tika likti apsēji, viņa mocījās tik lielās sāpēs, ka viņai tika iedots Fentanīls – opioīds, kas ir 100 reizes spēcīgāks par morfiju.

1

Pēc desmit dienām, kad bija parādījušies simptomi, Hārpere jau bija nokasījusi visas čūlas. Meitene tika aizvesta uz citu slimnīcu, kur ārsti beidzot sāka noteikt problēmu.

Ārsti paņēma čūlu paraugus un noteica, ka meitenei ir sekundāra bakteriāla infekcija, ko sauc par Impetigo. Viņi sazinājās ar pirmo slimnīcu, uz kuru Millere bija devusies, lai nozīmētu vizīti, tomēr iepriekšējā vakarā meitenes stāvoklis smagi pasliktinājās.

Lasi vēl: Slimnīcas darbinieki atklāj šaušalīgākos atgadījumus darba laikā: 6 šokējoši stāsti

Harper was finally diagnosed with Eczema Herpeticum, a rare, life-threatening infection caused by the herpes simplex virus. It can cause blindness and organ failure if left untreated. Thankfully, Harper's vision hasn't been affected and she's doing better with the correct antiviral medication.

Millere steidzami nogādāja meitu slimnīcā, kur ārsti uzņēma attēlus ar Hārperes izsitumiem un nosūtīja tos Infekcijas slimību un dermatoloģijas nodaļai bērnu slimnīcā Sidnejā.

Beidzot tika noteikta diagnoze – herpētiskā ekzēma, reta, dzīvībai bīstama infekcija, ko izraisa herpes vīruss. Tas var izraisīt aklumu un orgānu mazspēju, ja stāvoklis netiek ārstēts. Par laimi, Hārperes redzei kaitējums nav nodarīts un viņas stāvoklis ir manāmi uzlabojies.

Millere ir dalījusies savā stāstā cerībā, ka tas varētu glābt citu bērnu dzīvību, kā arī tas palīdzētu izvairīties no tādām ciešanām, kādas bija jāpiedzīvo Hārperei.

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment