Atceries galveno aktrisi seriālā “Neglītā Betija”? Viņa ir neticami izmainījusies! Tev tas jāredz!

indefenseof-uglybetty-650

“Neglītā Betija” (Ugly Betty) ir amerikāņu komēdijseriāls, kas tika uzņemts no 2006. līdz 2010. gadam, un šajā laikā bija populārs arī latviešu skatītāju vidū. Daudzi no mums ar lielu interesi sekoja līdzi Betijas gaitām. 

Seriāla galvenā varone ir “nepievilcīgā” Betija Suareza, kura, par spīti savam stila trūkumam, iegūst darbu prestižā modes žurnālā.

Galvenās lomas atveidotāja, amerikāņu aktrise Amerika Ferrera, ir dzimusi 1984. gadā. Viņa patiesībā ir ļoti tālu no neglītuma definīcijas, turklāt ir brīnišķīga un augsti apbalvota aktrise, kas par savu aktiermākslu saņēmusi tādus prestižus apbalvojumus kā Zelta Globuss un Emmy, kā arī vairākus citus.

Ar aktiermākslu Amerika sāka nodarboties, jau būdama pavisam jauna, un ir parādījusies daudzos seriālos (to skaitā CSI Miami) un filmās  (piemēram, Ceļojošo bikšu māsība).

Kopš seriāla “Neglītā Betija” beigām ir pagājuši 6 gadi, un tagad mēs patiesi varam novērtēt Amerikas skaistumu. Viņa ir uzlabojusi savu figūru un arī viņas gaumes un stila izjūta ir lieliska.

Ja vēlies apskatīties, kā viņa izskatās tagad, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment