Atklāta patiesība! Kā izskatījās Merilina Monro savās pēdējās stundās?

monro

Nav iespējams būt perfekti koptam visos savos dzīves brīžos, bet tas, ko stāstīja apbedīšanas biroja darbinieks, atklāja pavisam citu Merilinas pusi.

Seksbumba un viena no skaistākajām pasaules sievietēm mira jaunā vecumā, kad viņa bija sasniegusi tikai 36 gadu robežu, tālajā 1962. gadā.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">vita</cite>

    nu ari es pec naves izskatitos briesmigi,par ko tada aziotaza?viasi mes bez grima,kaut man tads nekad nav bijis,tas ko maina?!

  • <cite class="fn">ja?</cite>

    Dīvains raksts. Vispirms nodi*š, ka nav sevi kopusi, par ko liecina uzpampis kakls, zilumi, violeti plankumi utt., bet pēc tam paši stāsts, ka tas viss tāpēc, ka nomira ar seju uz leju. Kur loģika?
    Un nez kā iedomājās, ka sievietes krāso matus katru dienu? Manikīru, pedikīru taisa katru dienu?
    Lēts raksts un miruša cilvēka ķermeņa, goda un cieņas apgānīšana.

    • <cite class="fn">nopietni..?</cite>

      Izlasi rakstu vēlreiz.
      Uzpampis kakls, zilumi, violeti plankumi utt. – no tā,ka nomira ar seju uz leju. Lasīt mācamies! 🙂

      • <cite class="fn">to nopietni no ja?</cite>

        Iesaku pašam izlasīt vēlreiz.
        ____________________________
        1. Uz viņas sejas bija violeti, zilumiem līdzīgi plankumi, kakls piepampis un viņa noteikti kādu brīdi nebija īpaši vērīga pret savu ārējo izskatu.

        2. Viņa nomira ar seju uz leju, tāpēc viņas kakls bija piepampis tā, ka mums nācās veikt operāciju. Arī viņas seja izskatījās ļoti nepievilcīgi, jo, cilvēkam nomirstot, visas asinis satek zemākajās vietās.

  • <cite class="fn">es</cite>

    Šis kā milzīgs jaunatklājums paziņotais fakts nav nekāds jaunums tiem, kas lasījuši grāmatu par Merilinu Monro, jo tur tas ir nepārprotami aprakstīts un pievienots foto. Un ko vispār kāds vēlas ar to pateikt – ka fakts, ka līķis izskatās ne tik pievilcīgs kā dzīvs cilvēks, ir kaut kas kuriozs?!?

  • <cite class="fn">vāks</cite>

    Katram normāli izglītotam cilvēkam ir zināms, ka tūlīt pēc nāves iestāšanās, mirušajiem pastiprināti it kā aug galvas mati, viss ķermeņa apmatojums, vīriešiem ātri īsā laikā ataug bārda, ūsas, mirušais izskatās sen nekopts, bet tas viss ir tikai dabīgs anatomisks process, un Merilina jau nebija pārcilvēks no mākslīga materiāla, tāpēc nav jāšausminās par viņas izskata izmaiņām pēc nāves. Kauns autoram, kas publicē tenkas!

    • <cite class="fn">nopietni..?</cite>

      Neaug nekas tur.. Tā kā apgāde ar skābekli beidzās, ķermenis tā kā sāk nedaudz izžūt, un tāpēc arī liekas,ka mati “aug”.

    • <cite class="fn">Mārtiņš</cite>

      Katram normālam cilvēkam ir zināms, ka tās ir muļķības. Nekas neataug. Vienkārši līķis sāk izkāmēt radot efektu, ka nagi atauguši un mati garāki…

  • <cite class="fn">KRISTINE</cite>

    Man vienalga ko te d…..s par Merilinu.Vienmer esmu milejusi sis sievietes raksturu un to ka Vina sevi pasniedza.

  • <cite class="fn">apbrīnojami</cite>

    cik “būtiskās” detaļās kašājas Džentlmenis!!!!!!
    starp citu,līķim pat vakar taisīts manikīrs izskatīsies kā daudz senāks,bet laikam jau vajadzēja vēl pirms likšanās mūža cisās to atjaunot!:D tas pats par matu saknēm.
    pat nomirt cilvēkam neļauj “skaistuma kults”. stulbums.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    lll

  • <cite class="fn">,,,,,</cite>

    Mironim pat nav miera šajā pasaulē…fui

  • <cite class="fn">es</cite>

    Nu lai tacu viena narkomane un pasnavniece gul miera…kam tas tagad interese….ka tur kads morga darbinieks grib naudinu nopelnit…par faktiem…jasmejas….

Leave a Comment