Viņa atrada zīdaini pamestu atkritumos; Pēc 2 gadiem viņa izskatās neticami!

Šī meitenīte piedzima ar smagām veselības problēmām, tāpēc viņas bioloģiskā māte pameta viņu novārtā.

Mūsdienās ļoti daudzi bērni piedzimst ar dažādām veselības problēmām, taču zinātne ātri attīstās, un pat, ja slimību nav iespējams izārstēt, tad palīdzēt var mīlestība un rūpes, kas ir ģimenē, taču ne vienmēr visiem pietiek spēka, lai to spētu.

Ļoti populāri pēdējos gados ir doties uz valstīm, kur dzīves apstākļi nav tik labi un palīdzēt cilvēkiem. Tā 2013. gada nolēma darīt arī Sāra. Viņa devās uz Haiti , lai strādātu ar ģimenēm, kurās ir bērni ar smagām slimībām vai invaliditāti.

Tā kādu dienu Sāra sastapās ar ģimeni, kurā bija piedzimusi šī meitenīte Nika. Tajā brīdī viņa pat nespēja iedomāties, kā šī meitenīte mainīs viņas dzīvi.

sarah-600x751

Šī ir Sāra, 28 gadus vecā sertificētā terapeite, kura devās uz Haiti, lai strādātu ar ģimenēm, kurās ir bērni ar invaliditāti vai smagām slimībām.

2013. gadā Sāra ieradās Haiti un sāka strādāt Danitas bērnu medicīnas centrā.

Viss sākās 2014. gada janvārī, kad Sāras darba vietā ieradās jauna sieviete ar trīs mēnešus vecu meitiņu vārdā Nika. Meitenītei bija ļoti nopietnas veselības problēmas, kas izraisīja smadzeņu šķidruma uzkrāšanos smadzenēs. Viņas galva bija uztūkusi un piepūtusies, tāpēc bija vajadzīga steidzama medicīniskā palīdzība. Tomēr izskatījās, ka viņas māte vairāk uztraucās par apkaunojumu bērna invaliditātes dēļ nekā par to, lai meita saņemtu vajadzīgo aprūpi.

Viņa Niku izveda ārā tikai retos gadījumos un arī tad viņu apsedza ar segām, lai noslēptu no ārpasaules. Haiti ir lieli aizspriedumi pret cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, tāpēc Nikas māte darīja visu, lai izvairītos no apsmiekla.

Cik zināms, Nikas bioloģiskā māte ir bijusi prostitūta, un visticamāk grūtniecības laikā, mēģinājusi iedzert indi, lai zaudētu bērnu, taču tā rezultātā Nika piedzima ar veselības problēmām.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kas notika ar meitenīti un kā Sāras dzīve mainījās!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment