Augums par cilvēku pasaka ļoti daudz! Esat gatavi uzzināt?

5

Par cilvēku ļoti bieži liecina arī viņa ārējais izskats: vienmēr pievērsiet uzmanību cilvēka acu krāsai, sejas formai, nagiem un matiem.

Tie ir pirmie un galvenie faktori, kas nosaka turpmāko komunicēšanas iespēju. Visi šie parametri nosaka jūsu vēlmi arī turpmāk komunicēt vai tikties ar šo cilvēku.

Taču ir vēl kāds kritērijs, kuram mēdzam ne vienmēr pievērst tik lielu nozīmi, lai gan vajadzētu. Ticiet man, tam noteikti ir sava noteicošā loma! Jūs tūdaļ uzzināsiet, kādēļ. Aplūkojiet šos parametrus un salīdziniet tos ar savu augumu, jo rezultāti var būt pat ļoti interesanti.

Lasi vēl: Nestandarta augums? Kādu uzvalku izvēlēties labāk?

Ja esat īsāks par 140 cm

Jūs vienmēr tiecaties kļūt labāki, esat ļoti ambiciozi un ar augstām prasībām. Daudzi uzskata, ka ar jums kopā ir grūti, lai gan patiesībā visgrūtāk ir jums pašiem ar sevi. Ar cerību padarīt šo pasauli labāku, jūs ļoti daudz strādājat. Bieži vien cilvēki neizprot un nenovērtē jūsu ieguldīto darbu un pūles. Arī pēc nodevības jūs neatsakāties no mīlestības un spējat piedot.

140 – 150 cm

Jums ļoti patīk sapņot. Kaut vai tādēļ, ka visi sapņi pamazītiņām sāk dzīvē realizēties. Šis ir patīkams process, ar kuru mīlat nodarboties vientulībā. Jūs esat introverti, tādēļ skaļas kompānijas nav pa prātam. Jūs vienmēr ļoti nopietni attiecaties pret jebkuru darbu, nekad nespēlējat pēc citu stabulītes un vienmēr visu objektīvi vērtējat pēc noteiktiem morāles principiem.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment