Bēgļi Muceniekos sarīko protesta akciju – prasa vairāk naudas un prezidenta palīdzību

13615306_1216840995002624_2431133490007547619_n

Bēgļi Muceniekos sarīko protesta akciju, aicinot Latviju palielināt pabalstus un uzlabot sadzīves apstākļus.

Viņi bija sagataviojuši plakātus latviešu valodā un TV3 filmēšanas grupu sagaidīja ar ovācijām. Bēgļu pārstāvji ziņām skaidroja savas problēmas!

Viens no bēgļiem stāsta: “Nav pajumtes, nav naudas. Problēmas, problēmas, problēmas. Izīrēt dzīvokli maksā 300 līdz 400 eiro mēnesī. Vēl taču ir jāēd. 3 eiro dienā vienam cilvēkam – par to ir jānopērk cigaretes, ēdiens… bērniem – čipsi un “pepsi”. Ar šo naudu nepietiek. Vajadzētu vismaz 10 eiro. Šeit Muceniekos pat nav bezvadu interneta un televīzijas, ko skatīties bērniem. Kāpēc? Latvija interneta ziņā ir 1. vietā pasaulē.”

Šķir otru lapu, lai redzētu video: 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">rita</cite>

    pizdec tak nefig pīpēt maizi pērc nevis čipsus un pepsi

  • <cite class="fn">Eva</cite>

    Kaut kas traks, viņi dzīvo nolādētie parazīti uz mūsu kakla un vēl čīkst, cigaretes, čipsus… cik mēs varam atļauties čipsus paši pamatiedzīvotāji, samaksājot visus komunālos, elektrību pat maizei godīgi neiznāk un internets man maksā 18,50 eiro mēnesī.

    • <cite class="fn">Keita</cite>

      Tieši tā! Viņiem tiek dotas mājas, lai viņi nedzīvotu uz ielas. Pat nauda! Bet nē, redz viņiem vajag vēl! Gatavie bezkauņas!

    • <cite class="fn">Janka</cite>

      Tu kuce,uz kāda Tava rēķina,būtu Hitlers pie varas tevi palaistu pa apli un uzspraustu ar pliku d.rsu uz mieta.

  • <cite class="fn">Lolo</cite>

    Tad jau mes varetu ari pieprasit lai ari mums pacel bernu naudu..jo ar 11 eiro nepietiek pat pamperpaku nopirkt un bernu baribu.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Tad ko lai es saku?! Mums vēl tikai pāris gadus atpakaļ bija apmēram 60 santīmi dienā uz sešiem cilvēkiem! Bēgļi, došu jums padomu – atmetiet pīpēšanu, ēdiet veselīgi un lasiet grāmatas no bibliotēkas!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Kma lai mēs- šīs valsts pilsoņi lūdzam palīdzību? Problēmas ir tieši tādas pašas… 🙂

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    lai priecajas par latvijas dabu!tie ir tadi cilvecini ,kuri visur bus neapmierinati .lai priecajas ka lodes un granatas nelido gar ausim un acim ..nu tauta drausmigi .macies valodu un ai da uz musu veikaliem stradat. vot tad parunasim var but i cienit saksim.

  • <cite class="fn">ERG</cite>

    SĀKUMS IRRR…NO BĒGĻU PUSES,ARĪ IEMESLS LAI SĀKTU SPRIDZINĀT PAMATĪGS..IT KĀ.
    Tad ko lai dara MŪSU BOMŽI,KURI BARIEM MĒTĀJAS PA MŪSU IELĀM UN IZVANDA MŪSU MISKASTES????TIK NESADERĪGUS (BĒGĻUS)gan ticibas ziņā(baigais radikālisms) un
    strādāt negribība… tikai naudu izspiest vēlme JĀDZEN PROM UZ ĀTRĀKO,KAMĒR NAV PAR VĒLU!!!!!!!!!!!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Lai Dievs dod jums nenonākt viņu situācijā!

  • <cite class="fn">.</cite>

    Bet visu cieņu! Ir iemācījušies šo to latviski, ko viens otrs te visu mūžu nodzīvojot nemāk.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      es pilnīgi piekrītu viņi dzīvodami tikai 5 mēnešus var runāt latviski, bet šeit krievu tautības ,,pārstāvji,, nodzīvo visu mūžu un nesaprot latviski . Kauns.

    • <cite class="fn">gazelle</cite>

      Taisniba! Un nevajag ari viniem parmest parlieku augstas prasibas, vini velas dzives limeni ka Eiropa, tapec seit atbrauca, un pagaidam Latvija tadu viniem nespej (vai negrib) sniegt. Un nevajag te kaukt, ka mums pasiem iet vel sliktak, mes varam but laimigi, ka esam dzimtene, kur nav kara. Mes esam jau pieradusi dzivot nabadziba. Bet vini seit ir atbraukusi, jo cerejusi, viniem ir sasolits, ka te viniem bus cilveka cienigi dzives apstakli, tadi pasi ka Vacija vai Zviedrija. Bet te nu tads aplauziens,izradas Latvija neko nespej dot, nespej uznemties nekadu atbildibu par iebraukusiem begliem, kaut ieprieks, Briseles prieksa tacu solija!

  • <cite class="fn">see</cite>

    Pisās ka prom, nedraudēšu, vnk pateikšu, latviešos strēlnieku gars nav izmiris un vēsturi tiem pērtiķiem jāparāda bildēs, lai paaule neteiktu, vai kādi tie lv brismoņi. bēglīšus bez galvām aiz kājām pakāruši…mums ir pieredze ar okupantiem, nav svarģi, 50 vai 6000, visi uzsprāks, es neko ļaunu nevēlu , tik atpisties no Latvijas!

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      par kādiem strēlnieku gariem tu te murgo??par tiem ,ka s Ļeņinu sargāja??pārstāj dzert odekolonu,patriot:):)DD

  • <cite class="fn">Kads</cite>

    jaaa jaa vel pipet vajag un vel nezin ko. pateicigiem vajadzeja but ka vismaz ta vel ir. Vizmaz nedaudz valodu prot tas gan labi. Viriesi speka gados kas tur armija nevareja iet/

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      a kā valodu nezinās, ja par brīvu vairākas reizes nedēlā viniem to pa vairākām stundām dienā māca ar grāmatām, tāfelēm, bildēm, projektoriem un datoriem, pa starpu vēl ar bulkām, augļiem, suliņām piebaro. Mūsu iecienītās bulciņas pēc tam var atrast miskastēs apgrauztas samestas..

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Cigaretes nav pirmās nepieciešamības prece vai vajadzība.
    Bet no visas sirds—::FUCK –viņus .

  • <cite class="fn">Gusts Saveljevs</cite>

    izsūtam visus atpakal no yas vietas kur nakushi tie smerdeļi NEPATEICĪGIE.
    MŪSU BERNI MIRS PAR 12 EIRO MENESĪ , UN VALDĪBA SMEJAS PAT LATVIEŠU TAUTU . BET no mūsu sociālajiem ko mēs maksājam dzivo zaļi melnie sūdi ., un vēl čīkst kad maz naudas .
    mūsu algas neatbilst eiropas līmenī ja latvijā pādevējs saņem no 350- 500 tad eiropa minimums ir 1200 eiro mēnesī. kur ir taisnība ?!!
    Vācam parakstus pret eiropu!!!!!
    iestājoties eiropā mēs vēl dziļākā dirsā esam .

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Zhel ka es neesmu muceniekos, bet gan arzemes,jo lv par pilsoniem nedoma bet begliem vairak maksa par visu visu neka lv pilsoniem. ja es tur butu muceniekos tad aizietu uz to protestu un katram beglim acis pateiktu lai tad kratas atpakalj uz savu siriju ja kautkas neapmierina,ko vinji vispar daras kas vacija notiek izvaro sievietes,shaudas demolejas,vispar vinjus nosist vajag

  • <cite class="fn">aga</cite>

    Mes berniem perkam nocenotas preces,bet tiem svolaciem kolu cipsus un vel papirosus trekni grib dzivot.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    neuztraucieties, daži no viņiem pat smaržas Duglasā nopērk

  • <cite class="fn">Inita</cite>

    Vai tiešām Latvijas valdībā nav neviens,kurš varētu bēgļiem paskaidrot,ka viņi ir bēgļi!!!!!
    Viņu bezkaunība iet pāri visām robežām!

Leave a Comment