Bijušā mēra bezvēsts pazudušo 3 gadus veco mazdēlu atrod iemūrētu betonā

Bijušā mēra trīs gadus veco bezvēsts pazudušo mazbērnu atrada iemūrētu betonā kādā no īrējamām mājām.

Bērnu identificēja kā Evanu Brūeru, kura vecaistēvs ir izbijis Vičitas pilsētas mērs Kanzasā, turklāt par mēru tur nostrādājot veselus divus termiņus pēc kārtas.

Oficiālā paziņojumā Karls Brūers teica, ka viņš un viņa ģimene ļoti sērojot par iemīļotā mazbērna zaudēšanu. Tāpat viņi apgalvoja, ka nav iespējams rast mieru par šo visu traģēdiju. Vienīgais, kas liek viņu sirdij būt mazliet mierīgākai, ir fakts, ka aizdomās turamie ir notverti. “New York Post” ziņo, ka bērna mirstīgās atliekas dzīvojamā ēkā tika atrastas pēc tam, kad šīs ēkas īpašniekiem pienāca paziņojums par izlikšanu no mājvietas. Pēc tam tika veikts DNS tests, kas apstiprināja zēna identifikāciju.

Lasi arī: Sieva pieķer vīra mīļāko, kuru kailu arī piekauj – tas viss tiek fiksēts video

Pagājušajā nedēļā Evana māte, 36 gadus vecā Miranda Millere, bija arestēta par aizdomām, ka viņa ir pārkāpusi vecāku tiesības. Pēc šādas pašas apsūdzības, kā arī par fiziska spēka pielietošanu pret nepilngadīgu bērnu, tika aizturēts arī viņas partneris – 40 gadus vecais Stīvens Bodins. Kanzasas policijas iecirknī jau bija atvērta lieta par to, ka bērns ir ticis pakļauts vardarbībai ģimenē, taču policijai neizdevās tos atrast, lai izvirzītu apsūdzību. Pašlaik pāris atrodas apcietinājumā, bet drošības nauda mērojama 25 tūkstošu ASV dolāru apmērā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment