Bijušais Top Gear vadītājs, filmējoties jaunajā šovā, iekļuvis baisā autokatastrofā; Skats ir briesmīgs (+video)

Pasaulē populārā autošova TopGear bijušais vadītājs Ričards Hamonds, filmējoties savā jaunajā autošovā The Grand Tour, iekļuvis baisā autokatastrofā, vadot superauto Rimac Concept One.

Šovs tika filmēts Šveicē, un pēc avārijas Hamonds ar helikopteru tika nogādāts tuvākajā slimnīcā. Šobrīd pieejamā informācija liecina, ka TV šova vadītājs, lai arī ir cietis ceļgala savainojumu, tomēr, brīnumainā kārtā, kopumā ir ļoti labā stāvoklī, pie samaņas un spēja atbildēt uz ārstu jautājumiem.

Sadegušais superuto

Hamonds līkumā apgāza 2 miljonus eiro vērto elektrisko superauto, un tas drīz aizdedzies. Šova vadītājs paspējis pamest auto, pirms tas uzliesmojis ar milzīgu uguni.

Liesmojošais auto, pēc tam, kad to jau ir paspējis pamest Hamonds

Lasi arī: Ko dara lidmašīnas apkalpe, ja pasažieri salonā sāk nodarboties ar TO? Vienkārši neticami!!!

Par arvāriju Twitter jau izteicies arī Hamonda vēl slavenākais kolēģis Džeremijs Klarksons. Viņš raksta, ka tā bijusi lielākā avārija, kādu viņš jebkad redzējis, tā bijusi arī visbiedējošāka, bet Ričards (Hamonds, aut. piezīme) kopumā jūtoties labi.

Ir pieejams arī video, kurā redzams, kā Hamonds nesavalda auto, un tas ir tuvu triecienam, tomēr īsi pirms tā, video pārtrūkst.

Šķir otru lapu, lai apskatītu video un redzētu kā izskatās superauto, ar kuru avarēja Hamonds:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment