Bīstami! Latviju tuvākā nākotnē pārpludinās noziedznieki, kas bija aizbraukuši uz ārzemēm?

1a

Kāds Latvijas sabiedrībai nepatīkams lēmums pieņemts Lielbritānijā, kas lielā mērā nākotnē var veicināt to, ka Latvijā atgriežas liela daļa savulaik uz šo valsti aizbraukušo noziedznieku. 

Nav noslēpums, ka ekonomiskās krīzes laikā daudzi cilvēki ar kriminālu pagātno un nosliecēm “laimes meklējumos”devās uz Lielbritāniju. Latvijas dienestu un policijas vadība norādīja, ka tas ir paglābis valsti no noziedzības viļņa, kādi parasti raksturīgi krīžu laikā. Un tomēr tagad viss var mainīties!

Šķirsti otru lapu, lai noskaidrotu, kas tieši ir noticis 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Marija</cite>

    Pareizi ir,dzīvojos Lielbritānijā un tie,kas braukuši te ir ar vīzām- pārsvarā sēž valstij uz kakla vai dara nelegālos darbus un turpina taisīt problēmas šeit,kas valstij noteikti nav vajadzīgs. Tā tomēr ir Anglija,nevis glābēju valsts,kur glābs visus nosodāmos.

  • <cite class="fn">......../</cite>

    Noziedzniekiem vajadzētu atsevišķu salu, uz kuru visus aiztransportēt….lai sitas savā starpā!

  • <cite class="fn">haralds</cite>

    Nav noslēpums arī, ka daudziem cilvēkiem ar kriminālu pagātni un nosliecēm arī nākotne rādās krimināla. Nav noslēpums arī, ka lielumam šo cilvēku saziņas valoda ir krievu.

  • <cite class="fn">MILDA BREIVA</cite>

    Jau piepludināja: pirms diviem gadiem sākot cietumos eiroremontu un izmetot uz ielas narkodīlerus, kuri tagad dienā apgādā ar narkotikām apmēram 15–200 pusaudžus un jauniešus.
    Ziņas neko vairs neraksta par to, vai valdība toreiz pēc gada piekrita uzņemt izremontētajos ES cietumniekus par kuriem solīja maksāt labu naudiņu.

Leave a Comment