Briti dusmīgi! Šī māte pabalstos saņem £40 000 gadā, taču ceturtdaļu iztērē dāvanām vien

q

Kāda 12 bērnu māte, kura sociālajos pabalstos saņem desmitiem tūkstošu sterliņu mārciņu gadā, iztērējusi 1 300 mārciņu sava sešgadīgā dēla dzimšanas dienas dāvanām un saka, ka nodokļu maksātāji, kuriem ir savs viedoklis, var “iet ieskrieties”.

Sieviete no Lielbritānijas iztērē gandrīz 12 000 mārciņu gadā, lai saviem bērniem nopirktu dārgas dāvanas. Viņas attaisnojums – lai bērni “justos īpaši”.

Šķir nākamo lappusi, lai lasītu tālāk:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">bauncyball</cite>

    ko, kas tie tadi Skema dzivoju 5 gadus, tadus nekad neesmu redzejusi ???

  • <cite class="fn">Akots</cite>

    12000 gadā uz 12 bērniem? Piedodiet bet šis raksts ir izsmiekls. Dzimšanas diena, jaunais gads, ziemassvētki, daži nieciņi katru mēnesi un 1000 pazūd kā nebijis. Viņai vajadzētu ordeni iedot par to ka ir spējusi piedzemdēt 12 bērnus. Tikai rijīgās naudas žurkas spēj uzcirķelēt ko tādu. Piedzemdējiet jūs jaut pusi no šī skaita un tad vēkšķiet.

  • <cite class="fn">Ince</cite>

    Labāk lai nodokļu naudas aiziet šādām ģimenēm ,nevis bēgļiem , vai imigrantu pabalstos. Mūsu māmiņas par tādiem pabalstiem var tikai sapņot , bet nesaskatu neko , par ko būtu jāšokējas. Galu galā , visi 12 bērni, taču ir nākamie nodokļu maksātāji un tīrasinīgi briti.Malacis māmiņa , nav jau nekāda dzērāja , vai nelabvēlīgā ģimene.

Leave a Comment