CAMRY. Leģendas varā 2019. gadā

Jaunais Camry atbildīs visām Tavām vajadzībām. Elegantas proporcijas, izsmalcināta un plaša kabīne, pilnīgi jauna Toyota benzīna elektropiedziņa un izcila braukšanas dinamika no jauna definē nākamās paaudzes sedanu.

Jaunā 2,5 litru Dynamic Force hibrīda elektropiedziņa

Jaunajam Camry jaudu nodrošinās 2,5 litru četru cilindru benzīna un elektriskā hibrīda sistēma, kas ir vēl nebijis dzinējs. Hibrīda versijas 2,5 litru Dynamic Force dzinējs ir pavisam jauns TNGA dzinējs, kas apvieno augstu efektivitāti ar veiktspēju.

Toyota jaunā globālā arhitektūra (TNGA)

Camry atkal demonstrē Toyota jaunās globālās arhitektūras (TNGA) inženierzinātnes un dizaina priekšrocības apvienojumā arī pievilcīgu stilu, precīzu konstrukciju kvalitāti, efektīvu pakojumu un inovatīvām, lietotājam draudzīgām tehnoloģijām.

TNGA platforma parūpēsies, lai ar jauno Camry “braukt ir jautri”. Platforma ir izstrādāta tā, lai nodrošinātu zemu smaguma centru, tādējādi piedāvājot atbalstošu braukšanas pozīciju un daudz precīzāku un atsaucīgāku vadāmību ar mazākām ķermeņa svārstībām.

Elegances atgriešanās

Racionalizēts un stilīgs no katra leņķa, tas ir automobilis, kas paredzēts apbrīnas pilnu skatienu piesaistei. No atlētiskas priekšējās restes līdz pat elegantajām un dinamiskajām sānu līnijām, tas pauž pārliecinātību un ir neticami veikls. Neatkarīgi no tā vai skatīsi to no priekšpuses vai no no aizmugures, Camry valda pār ceļu.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment