Cik droši ir braukt ar automašīnu ja panelī deg Air Bag simbols?

airbag_1

Ja pamanāt, ka automašīnas panelī deg Air Bag simbols, tad mēs jums ieteiktu to neignorēt.

Bieži novērojams, ka automašīnas panelī degt dažādas lapiņas un mēs tās mēdzam ignorēt, domājot, ka gan jau nekas traks tas nav. Tomēr fakts ir tāds – degošas Air Bag lampiņas ignorēšana ir salīdzināma ar krievu ruleti, kurā galvenie spēlētāji esat jūs un jūsu pasažieri.

Protams, pastāv iespēja, ka tas nav nekas traks, bet paturot šo visu prātā, šeit ir padomi, kas jums noteikti jāzina un jāatceras:

1. Ja jūsu automašīnas Air Bag simbols deg, tas iespējams var norādīt par iespējamu problēmu ar drošības jostu sistēmu.

2. Iespējams tas signalizē par būtisku kaitējumu Air Bag sistēmai, kas var būt saistīts ar būtiskiem kaitējumiem automašīnai. Viens no tiem var būt, ka ūdens ir skāris Air Bag sensoru.

3. Iespējams tā sākusi degt pēc nelielas sadursmes un automašīna Jums ziņo, ka drošības spilveni ir gatavi aktivizēties vai gluži pretēji neaktivizēsies, kad tas būs vajadzīgs.

4. Ja esat novērojis, ka jūsu automašīnas panelī deg Air Bag simbols, tad noteikti iesakām jums doties pie kvalificēta auto mehāniķa, kur diagnosticēs iespējamās problēmas ar Air Bag sistēmu.

Vai ir droši pārvietoties ar automašīnu, ja panelī deg Air Bag simbols? Varbūt. Tā var būt vienkārši problēma ar Air Bag sensoru un tā iemesla dēļ tā deg. Vai arī problēma var būt tajā, ka Air Bag sistēma nav gatava strādāt un notiekot sadursmei tā nedarbosies.

Tā ir jūsu izvēla to ignorēt vai doties pie kvalificēta auto mehāniķiem. Protams, mēs iesakām to neignorēt, atrast laiku un doties pie auto mehāniķa.

Raksts tapis sadarbība ar: logo

Avots: yourmechanic.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment