“Cilvēki mirst visu laiku un katrā lidmašīnā ir problēmas”; Bijusī stjuarte atklāj tumšus noslēpumus

Viņa raksta, ka aviokompāniijas bieži tiek sodītas par veselības noteikumu pārkāpumiem, sagatavojot ēdienu.

Man-eating-a-meal-in-his-airline-seat-during-the-flight

Pirms ēšanas pasažieriem vajadzētu notīrīt savu galdiņu ar antibaktēriālām salvetēm jo tas var būt klāts ar fekāliju gabaliņiem un citām riebīgām lietām. Pasažieri bieži izmanto šos galdiņus mazuļu autiņu mainīšanai, un diemžēl tie tiek tīrīti daudz mazāk nekā būtu vajadzīgs, saskaņā ar Houpu. Uz galdiņa varētu būt arī vēmekļu un citu ķermeņa šķirdrumu paliekas. Dažreiz pasažieri lidmašīnā brauc dzērumā un turpina dzert līdz sāk pat nodarboties ar seksu vai masturbēt savā sēdvietā.

Airplane-Toilet

Un, iespējams, biedējošākais – cilvēki regulāri mirst lidojuma laikā, bieži vien sirdsdarbības traucējumu dēļ.

Houpa raksta: “Ja kāds lidojuma laikā nomirst, lidmašīna bieži vien nosēdīsies tuvākajā pilsētā, bet dažreiz cilvēki aiziet tik klusu, ka neviens no nepamana līdz lidmašīna ir sasniegusi galamērķi.”

Ja ar to vēl nepietiek, lai tevi atrunātu no lidošanas uz visiem laikiem, tad Houpa vēl piebilst arī to, ka vienmēr pastāv risks, ka sīkās tehniskās problēmas, kuras apsēdušas lidmašīnu, var kļūt par kaut ko nopietnāku. Viņa apgalvo, ka burtiski katrai lidmašīnai ir kaut kādas, kaut arī nelielas problēmas, un lielāko daļu no tām apkalpe atstāj bez uzraudzības līdz brīdim, kad lidmašīnai tiek veikta rutīnas pārbaude.

 

 

 

 

Avots: mirror.co.uk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment