Cilvēki aktīvi diskutē par video, kurā profesionāls bokseris “iekausta” Niku Endziņu – cilvēku domas dalās

Sociālajos tīklos īstu ažiotāžu sacēlis video, kurā redzams, kā boksa ringā “sparinga mača” laikā profesionāls bokseris Kristaps Zutis iekausta par viltus ziņu “tēvu” Latvijā dēvēto Niku Endziņu.

N. Endziņš bēdīgu slavu iemantoja ar viltus ziņu izplatīšanu sociālajos tīklos –  par to viņš pavadīja trīs mēnešus aiz restēm līdz tika atbrīvots no apcietinājuma, piemērojot viņam drošības līdzekli – nodošana policijas uzraudzībā, kā arī aizliegums izbraukt no valsts. Šausmīgākā no Endziņa viltus ziņām bija par tirdzniecības centra Alfa sabrukšanu.

Šī ziņa izraisīja īpaši lielu sašutumu un dusmas sabiedrībā. Izskatās, ka tieši par šo nodarījumu arī “atriebās” bokseris Zutis, kurš “cīņas” laikā Endziņam, kurš lūdzās “pietiek!”, atcirta – “par bērniem, kas mirst, nepietiek rakstīt?” un turpināja izdarīt spēcīgus sitienus!

Video ar šo iekaustīšanu Facebook noskatīta jau vairāk nekā 170 tūkstošus reižu, un cilvēki atstājuši simtiem komentārus!

Vairums atbalsta Zuti un viņa rīcību, norādot, ka Endziņš bija pelnījis šādu attieksmi. Citi savukārt norāda, ka sodu Latvijā piespriež tiesa, un ja katrs pats ies spriest savu “tiesu”, tā būs anarhija.

Tāpat daudzi izsaka aizdomas, ka šis ir fake video ar mērķi popularizēt gaidāmo “boksa” maču starp N. Endziņu, un vēl vienu “sociālo tīklu zvaigzni” – Andri Kiviču!

Savas domas par notikušo izsaka arī citi cīkstoņi:

Posted by Artūrs Zavjālovs on 2019 m. vasario 23 d., šeštadienis

 

Kādas ir jūsu domas? Vai Endziņš bija pelnījis šādu rīcību, vai arī bokseris “pāršāva pār strīpu”?

Lasi arī: Tuvinieki Ozolniekos puiša nāvē vaino ģimenes ārstu – “Nākamo dienu Jānis vairs nesagaidīja!”

Lūk “cīņas” video:

Kristaps Zutis palīdz sagatavoties cīńai Niks Endziņš pret Andris Kivics

Posted by Edgars Aivars on 2019 m. vasario 23 d., šeštadienis

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment