Daudzdzīvokļu mājā izceļas milzīgs ugunsgrēks pēc tam, kad aizdegušies saules bateriju paneļi (+ VIDEO)

Pavisam jaunā, vesela miljona vērtā daudzdzīvokļu mājas vienā no dzīvokļiem Londonas austrumos izcēlies milzīgs ugunsgrēks. Kāds no aculieciniekiem ziņo, ka izskatoties, ka pie vainas esot saules bateriju paneļi, kas atrodas uz jumta.

“Bow Wharf” ēkas jumts bija pilnībā pārņemts ar uguni, atstājot to daļēji sagrautu. Degošā ēka atradās starp vietām ar nosaukumiem “Bethnal Green” un “Mile End”. Neskaitot ēkas jumtu, smagi bojāti tika arī citi ēkas stāvi.

Šokētais cilvēku pūlis bija savācies skatīties, kā 80 ugunsdzēsēji cīnījās ar postošo uguni, kas bija jau pārņēmis piecstāvu mājas ēku pilnībā, radot biezus dūmu mākoņus vairāku metru augstumā.

Modernais dzīvokļu komplekss atrodas ūdens tilpņu tuvumā, kuru pašlaik joprojām vēl būvē, un tas sastāv no piecām mājām un 19 dzīvokļiem, turklāt tie tika izlikti pārdošanā par 1 miljonu mārciņu katrs.

Viens no aculieciniekiem, kas dzīvo tieši iepretim jaunajam dzīvokļu kompleksam, ziņoja: “Puse no jumta ir vai nu jau sadegusi, vai pilnībā iebrukusi.”

“Viņiem ir uzstādīts krāns, no kura notiek aktīvi dzēšanas darbi. No sākuma ugunsdzēsējiem radās grūtības piekļūt klāt uguns pārņemtajam placim, jo ēkas atrašanās vieta ir tieši blakus Rīdžentas kanālam.

“Kad devos ārā no sava dzīvokļa, pamanīju ļoti biezus dūmus, tādēļ es steigšus skrēju atpakaļ. Tad es arī sapratu, ka deg pretējā māja.”

“Tas bija jaunais dzīvokļu bloks, kas jau kādu laiku tika būvēts.”

“Uguns izplatījās apkārt saules baterijām, kuras bija uzstādītas uz jumta. Lai gan no attāluma izskatījās, ka dega tieši pašas saules baterijas.”

Šķir otru lapu, lai redzētu VIDEO un uzzinātu vairāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment